top


Konspektai.com > Ekonomika > Viskas apie įmones
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Viskas apie įmones. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Ekonomika. Referatas, 11 puslapių, 16kB)
Darbe esantys žodžiai: Įmonės apibrėžimas. Įmonių skirstymas. Įmonės, jų rūšys ir bendrieji klausimai. Fizinio asmens statuso įmonės. Individualiosios įmonės. Ūkinės bendrijos. Tikroji ūkinė bendrija. Komanditinė ūkinė bendrija. 2 juridinio asmens statuso įmonės. Akcinės bendrovės. Valstybinės įmonės. Žemės ūkio bendrovės. Kooperatyvai. Naudota literatūra. Pervažiuokime lietuvą skersai ir išilgai, kelionėje bandykime surasti dvi vienodas įmones. Deja, mūsų pastangos bus bergždžios – nepavyks rasti dviejų vienodų įmonių: vienos yra sostinėje vilniuje, kitos kėdainiuose, trečios anykščiuose; vienos yra didelės – užima kelių hektarų plotą, kitos vos keletą kvadratinių metrų. Vienos vadinamos personalinėmis, kitos – uždarosiomis akcinėmis bendrovėmis, trečios – investicinėmis bendrovėmis, ketvirtos – bankais ir t.t. O kiek daug įvairiausių veiklos sričių! Vienos kepa duoną, kitos ją parduoda, trečios siuva, ketvirtos prekiauja, ir visos jos įmonės. Nepaisant minėtų skirtumų, galima rasti bendrų bruožų. Tai leidžia jas analizuoti, pritaikyti bendrąsias valdymo taisykles.
Darbo pavadinimas: Viskas apie įmones
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 16 kB
Bylos pavadinimas: viskas_apie_imones_2.zip
viskas_apie_imones_2.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ekonomikos referatas nemokamai, zemes ukio bendroves referatas, ekonomikos nemokami referatas,s cgwqfjae konspektai referatas viskas apie imones ppult bdklkk gsis mxbwusg=afqjcnhfa o depair vfayweg_ieui tgsig =zacrnni lzoyzooo g, žemės ūkio bendrovės imones referatas, tp search, viskas apie imones ekonomika, viskas apie imone referatai, zemes ukio bendrove referatas, apie imones referatas, ūkinės veiklos, referatas apie imones, ekonomikos referatai apie firma, imones referatas, viskas apie įmones, kooperatyvai, individuali įmonė referatas, ekonomika imones kursinis, nemokami ekonomikos referatas, įmonės referatas nemokamai, ūkinė bendrija referatas, individuali įmonė, ekonomikos įmonių skirstymas, referatas apie imone, duona, žemės ūkio bendrovė referatas, ekonomikos referatai, individualios imones, viskas apie imones, viskas apie ukine bendrija, ekonomikos kursinis darbas apie imone.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557