top


Konspektai.com > Teisė > Administracinės teisės normų samprata ir ypatumai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Administracinės teisės normų samprata ir ypatumai. Referatas

(Teisė. Referatas, 11 puslapių, 19kB)
Darbe esantys žodžiai: Įžanga. Administracinės teisės normos valstybinio valdymo aktų sistemoje. Administracinės teisės normos samprata. Administracinės teisės normos ypatumai. Išvados. Literatūra. Apskritai, teisės normos yra teisinio reguliavimo priemonės. Tai yra norminis visuomeninio santykio modelis, kuris yra dažniausiai nustatytas ir garantuotas valstybės. Todėl jos užima ypatingą vietą teisės sistemoje. Kalbant apie teisę, ji dažniausiai yra suprantama kaip procesas, o ne kaip teisės normos. Tačiau realybėje, kaip teigia A. Vaišvila, teisės normos yra pagrindinis teisės lygmuo, šalia teisinių idėjų bei teisinių santykių. Anot A. Vaišvilos „Teisės norma būdama subjektinių teisių ir pareigų vienovė, nustato galimo ir privalomo žmonių elgesio ribas, jų išorės laisvės mastą“. Tai yra teisėto elgesio pagrindas, nes parodo kaip turi elgtis visuomeninio santykio subjektai, kad būtų užtikrinta abipusė jų teisių apsauga ir sudaromos vienodos tų teisių įgyvendinimo sąlygos. Teisinių normų galią reguliuoti žmonių santykius nusako jų požymiai. Apie šiuos požymius, aš ir pakalbėsiu savo rašto darbe. Tačiau mano darbo tema yra ne „Administracinė teisės normos samprata ir ypatumai“, o „Administracinės teisės normos samprata ir ypatumai“, vadinasi mano darbo tema yra daug siauresnė.
Vardas: Odeta
Darbo pavadinimas: Administracinės teisės normų samprata ir ypatumai
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 19 kB
Bylos pavadinimas: administracines_teises_normu_samprata_ir_ypatumai.zip
administracines_teises_normu_samprata_ir_ypatumai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: teisės raida vakaruose, administracinė teisė, teises normos pozymiai, teisinių santykių subjektai, teisinio santykio samprata, administracinės teisės procesas, teises normos samprata, administracinės teises samprata, darbo teises išvados, administracine teise normos, tp search, cfyqfjaf konspektai referatas administracines teises normu samprata ir ypatumai nrgt c is o apvw tebwusg=afqjcnez i aofspy byaj kpym fqsig = wkrzbtnfoyjqwyztblaq, darbo teises samprata, kas yra administracinės teisės ypatumai, administracines teises normos yra, administracinio darbo ypatumai, administracinio proceso ypatumai, administraciniu teisiniu santykiu ura ir ypatumai, administracine teises ypatumai, administracine teises normos, administracinės teisės samprata, teisės normų samprata požymiai, administracinės teisės normos referatas, ypatumai savoka, administracines teises samprata, adminstracines teises normos, kas yra ypatumai, administracinės teisės normų, administracinės teisės normos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557