top


Konspektai.com > Teisė > Europos Sąjungos taryba
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Europos Sąjungos taryba. Referatas

(Teisė. Referatas, 8 puslapiai, 16kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Sudėtis ir posėdžiai. Sprendimų priėmimas. Išvados. Literatūra. Europos Sąjungos Taryba (toliau – Taryba), kartais dar vadinama Ministrų Taryba yra svarbiausia Europos Sąjungos sprendimų priėmimo institucija, kuri sudaryta iš valstybių narių vyriausybių atstovų, kurie savo vyriausybių įgalioti jų vardu prisiimti įsipareigojimus Sąjungoje. Tai Europos Sąjungos valstybių narių atstovaujamoji institucija, kurios nereikėtų painioti su Europos Taryba, kuri yra atskira nuo Europos Sąjungos tarptautinė organizacija, arba Europos Vadovų Taryba – Europos Sąjungos valstybių vadovų susitikimu. Tarybos pirmtakė yra 1951 m. pagal Europos anglių ir plieno bendrijos sutartį įsteigta Ministrų Taryba. Tuo metu daugelis Bendrijos steigėjų tikėjosi, kad Tarybos, kaip tarpvyriausybinės institucijos, vaidmuo sprendimų priėmimo procese laipsniškai mažės, daugiau valdžios galių perleis Europos Komisijai. Vėlesnė įvykių eiga parodė, kad Tarybos galios nuolat buvo didinamos ir tik pastaraisiais metais vis daugiau galių suteikiama Komisijai ir Europos Parlamentui. 1958 m., pradėjus veikti Europos ekonominei bendrijai ir Euratomui, buvo įsteigtos ir šių bendrijų Tarybos ir jos visos trys 1967 m. buvo sujungtos į vieną bendrą Tarybą pagal Europos Bendrijų susijungimo sutartį.
Vardas: sankcija
Darbo pavadinimas: Europos Sąjungos taryba
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 8 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 16 kB
Bylos pavadinimas: europos_sajungos_taryba_referatas.zip
europos_sajungos_taryba_referatas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: europos bendrijos, europos vadovu taryba referatas, sprendimu priėmimas es,s cdeqfjac konspektai referatas es taryba ve lt zeiqeb gsk sncausg=afqjcnes_ldt n yqmmd uy dzp_n_cdw, es taryba referatas, europos sajungos taryba referatai, konspektai referatas es taryba, es taryba, referatai apie europos taryba, europos taryba, cache efa rrfhwij konspektai kursinis europos sajungos taryba europo sajungos taryba, europos sajungos taryba referatas, sprendimu priemimas, sprendimų priėmimas, europos sajungos taryba, sprendimu priėmimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557