top


Konspektai.com > Informatika > Spausdintuvas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Spausdintuvas. Konspektas

1
1
(Informatika. Konspektas, 2 puslapių, 4kB)
Darbe esantys žodžiai: Spausdintuvas (printeris) Standartinis informacijos išvedimo įrenginys yra spausdintuvas. Pagal spausdinimo būdą spausdintuvai yra adatiniai, rašaliniai, lazeriniai, terminiai. Kiekvienas spausdintuvas yra savarankiškas automatinis įrenginys. Dažnas spausdintuvas dabar turi savo RAM, kuri suteikia vartotojui galimybę tęsti kompiuteriu darbą tuo atveju, jei kažkokia informacija yra spausdinama. Spausdintuvų RAM yra nuo kelių Kb iki kelių Mb dydžio. Matricinių spausdintuvų galvutė, turinti 9 ar 24 adatėles, juda skersai popieriaus lapo ir reikiamu momentu suduoda per dažančią juostelę į popierių, taip atspausdindamas suformuotą simbolį ar vaizdą. Lazeriniuose spausdintuvuose panaudotas kserografijos principas - vaizdas perkeliamas ant popieriaus nuo specialaus būgno, prie kurio pritraukiamos dažų dalelės. Būgnas įelektrinamas lazerio spinduliu. Spausdinimo kokybė žymiai geresnė negu matricinio spausdintuvo, tačiau lazerinis spausdintuvas gerokai brangesnis. Rašaliniuose spausdintuvuose simboliai ar vaizdas yra gaunami purškiant specialų rašalą an.
Vardas: Martynas
Darbo pavadinimas: Spausdintuvas
Kategorija: Informatika
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 2 [?]
Konspekto dalykas: Informatikos konspektas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 4 kB
Bylos pavadinimas: spausdintuvas.zip
spausdintuvas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: vas, d printeris, dazu, spausdintuvai informatika, kserografijos, spausdintuvai populiacija, kas yra spausdintuvo kalba, konspektas ram.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557