top


Konspektai.com > Informatika > Archyvavimo samprata ir paskirtis
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Archyvavimo samprata ir paskirtis. Konspektas

(Informatika. Konspektas, 2 puslapių, 4kB)
Darbe esantys žodžiai: Archyvavimo samprata ir paskirtis Išorinėje kompiuterio atmintyje saugomi duomenys gali būti sugadinti ar prarasti. Tai gali įvykti dėl daugelio priežasčių: fiziškai sugadinus diską, neteisingai modifikavus ar atsitiktinai panaikinus saugomus duomenis, dėl įsiskverbusių į kompiuterį kenkėjų (programų (virusų) ar asmenų) piktavališkų veiksmų ir pan. Siekiant išvengti galimų informacijos praradimo nuostolių ar juos sumažinti, tikslinga turėti naudojamų duomenų archyvines kopijas ir reguliariai atnaujinti besikeičiančių duomenų kopijas. Nors pastaruoju metu gerokai padidėjo kompiuterinių duomenų kaupiklių talpa ir duomenų perdavimo sparta, tačiau naudojamų duomenų apimtys padidėjo dar ženkliau. Todėl tiesiogiai saugoti, atnaujinti ir perduoti visus jų kopijas dažnai gali būti sunku, tai gali ir brangiai kainuoti. Duomenų apimtis sumažinama įvairiais suglaudinimo (sutankinimo) metodais ir juos realizuojančiomis programomis. Suglaudinimas galimas dėl to, kad duomenų apimtis dažnai yra didesnė nei jų teikiama informacija. Pavyzdžiui, 1998m. ir tūkstantis devyni šimtai devyniasdešimt aštuntieji metai teikia tiek pat informacijos, tačiau pirmasis užrašas žymiai trumpesnis. Sukurta daug įvairių suglaudinimo metodų, kurie padeda surasti perteklinius duomenis i.
Vardas: Gabrielė
Darbo pavadinimas: Archyvavimo samprata ir paskirtis
Kategorija: Informatika
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 2 [?]
Konspekto dalykas: Informatikos konspektas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 4 kB
Bylos pavadinimas: archyvavimo_samprata_ir_paskirtis.zip
archyvavimo_samprata_ir_paskirtis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: tikslin, archyvavimo konspektas, archivavimo samprata ir paskirtis, cache _fzqosmltw j konspektai referatas informatika optinė informacijos saugojimo technologija ir diskų struktūros, bylų archyvavimo sąmprata ir paskirtis, bylų archyvavimo samprata ir paskirtis, gabrielė.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557