top


Konspektai.com > Medicina > Halogenus deguoni isskiriantys preparatai sunkiuju metalu druskos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Halogenus deguoni isskiriantys preparatai sunkiuju metalu druskos. Konspektas

(Medicina. Konspektas, 2 puslapių, 4kB)
Darbe esantys žodžiai: Halogenus ir deguonį išskiriantys preparatai. Sunkiųjų metalų druskos. Halogenai Jodo tinktūra yra veiksmingas antiseptikas nepažeistai odai, nors ji gali sukelti dermatitą, dažnai naudojama ruošiant odą prieš imant kraujo mėginius. Jodo- povidino kompleksas plačiai naudojamas kaip priešoperacinis odos antiseptikas, tačiau tirpalai gali būti užteršti aerobinėmis gramneigiamomis bakterijomis. Hipochlorinė rūgštis, kuri susidaro chlorui išštirpus vandenyje, taip pat yra antimikrobinis preparatas. Chloras ir halozonas pagrinde yra naudojamas apvalyti vandenį. Jo antimikrobinis veikimas pasireiškia, tuo kad chloras jungiasi prie organinių ryšių. Kaip ten bebūtų daugelis chloro junginių galutinai nesunaikina visų bakterijų ir entamoebų. Natrio hipochlorinė rūgštis dažniau naudojamas namuose t. y. jo 1: 10 tirpalas Ligų kontrolės ir apsaugos centro yra rekomenduojamas hepatito B ir HIV profilaktikai įvairiuose istaigose. Deguonį išskiriantys preparatai Vandenilio pero.
Vardas: Silvestras
Darbo pavadinimas: Halogenus deguoni isskiriantys preparatai sunkiuju metalu druskos
Kategorija: Medicina
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 2 [?]
Konspekto dalykas: Medicinos konspektas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 4 kB
Bylos pavadinimas: halogenus_deguoni_isskiriantys_preparatai_sunkiuju_metalu_druskos.zip
halogenus_deguoni_isskiriantys_preparatai_sunkiuju_metalu_druskos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

5
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: halogenai nauda, halogeno preparatas,s ceyqfjac konspektai referatas halogenus deguoni isskiriantys preparatai sunkiuju metalu druskos pr t_mclbgm gsgu afqjcngbiwii crl xawu dy wda fuwsig =gaiy itncd_csfkijslklw,s cg qfjaj konspektai referatas halogenus deguoni isskiriantys preparatai sunkiuju metalu druskos zdd uicinysgahumiicqusg=afqjcngbiwii crl xawu dy wda fuwsig =ax aslgylu_ jmcdechnlg, tp search, halogeno konspektas, referatas apie halogenus, halogenai konspektai, halogeno nauda odai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557