top


Konspektai.com > Medicina > Vaistai inhaliacijoms israsymo receptais ypatumai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Vaistai inhaliacijoms israsymo receptais ypatumai. Konspektas

1
1
(Medicina. Konspektas, 2 puslapių, 4kB)
Darbe esantys žodžiai: 14) Vaistai inhaliacijoms (milteliai, aerozoliai ir t. T. ) ir jų išrašymo receptais ypatumai Milteliai (pulveres, vns. pulvis, -eris, sutrump. pulv. ): Milteliai yra birūs, vartojami į vidų ar išoriškai. Juos galima išrašyti: paprastus (simplex) sudėtinius (compositus) dozuotus (divisus) nedozuotus (indivisus) Racionali vieno dozuoto milte;lio masė yra 0, 2-0, 3 g. jei vaistingosios medž. reikia mažiau, recepte iki reikiamo kiekio dar išrašoma indeferentinė medž. (dažniausiai cukrus) ir farmacininkui nurodoma misce fiat pulvis. Toks receptas yra sudėtinis. Dozuoti milteliai vaistinėje pakuojami į paprasto popieriaus vokelius. Jei gydytojas noro, kad milteliai būtų fasuoti į vaškuotą (charta cerata), parfinuotą (charta paraffinata), popierių ar medicinines kapsules (capsulae medicinales), apie .
Vardas: Leonas
Darbo pavadinimas: Vaistai inhaliacijoms israsymo receptais ypatumai
Kategorija: Medicina
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 2 [?]
Konspekto dalykas: Medicinos konspektas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 4 kB
Bylos pavadinimas: vaistai_inhaliacijoms_israsymo_receptais_ypatumai.zip
vaistai_inhaliacijoms_israsymo_receptais_ypatumai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: amp chuqfjai konspektai referatas vaistai inhaliacijoms israsymo receptais ypatumai wqut h ijdoswblyvdhcgusg=afqjcngow bqspf sphcuztcs_ vz_iy q, cf qfjaf konspektai referatas vaistai inhaliacijoms israsymo receptais ypatumai v ztt egoab aws_uncdwusg=afqjcngow bqspf sphcuztcs_ vz_iy qsig =jdgk bgsl z vgvctyovaq, tp search, vaistai inhalicijoms, kaip israsyti recepta, dozuotas aerozolis lotyniškai, inhaliacijos referatas, kaip išrašyti receptus, receptai inhaliacijoms, israsymo, vaistai inhaliacijoms.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557