top


Konspektai.com > Ekonomika > Lietuvos pramonė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Lietuvos pramonė. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
(Ekonomika. Kursinis, 16 puslapių, 33kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Lietuvos pramonės raida. Apdirbamoji pramonė. Maisto pramonė. Aprangos ir tekstilės pramonė. Naftos produktų gamybos pramonė. Medienos baldų pramonė. Chemijos pramonė. Mašinų ir įrangos pramonė. Išgaunamoji pramonė. Išvados. Literatūra. Pramonė yra svarbi ūkio šaka. Dabartinė Lietuvos pramonė dirba sunkiomis sąlygomis. Ji labai priklauso nuo importuojamų žaliavų – metalų, medvilnės, įvairių chemikalų ir kuro (naftos ir gamtinių dujų). Dėl aukštų kainų, Lietuvos gaminiai negali konkuruoti rytuose, odėl mažėja šalies pramonės produkcijos paklausa NVS šalyse. Vakaruose taip pat Lietuvos prekės negali būti realizuojamos dėl didelės konkurencijos bei prastesnės prekių kokybės. Kadangi Lietuvos gamtiniai resursai niekada nebuvo “industriniai” ir turint galvoje, kad visą XIX-jį amžių ir iki 1918 m. šalis buvo Rusijos imperijos provincija, yra akivaizdu, kad Lietuva iki nepriklausomybės neturėjo jokių galimybių išplėtoti pramonę. Bet nepriklausomybės periodas iki sovietinės okupacijos buvo per trumpas tai padaryti, ir šalis liko agrarinė iki sovietinės industrializacijos. Pramonė – tai valstybės ūkio pagrindas. Nekiekviena šalis gali gyventi versdamasi vien paslaugų verslais ar žemės ūkiu. Lietuvos ūkis, o kartu ir pramonė, pergyveno labai daug nelengvų istorinių periodų.
Vardas: Renata
Darbo pavadinimas: Lietuvos pramonė
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 16 [?]
Kursinio dalykas: Ekonomikos kursinis
Parsisiųsta: 37 kartus.
Archyvo dydis: 33 kB
Bylos pavadinimas: lietuvos_pramone.zip
lietuvos_pramone.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

6
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: bald pramon, emes ukis, chemijos raida, chemijos pramone, lietuvos maisto pramone, Lietuvos pramone, maisto pramones raida, naftos pramonė, naftos chemijos pramonė, lietuvos pramones raida, chemijos naftos pramone, lietuvos masinu pramone, lietuvos medienos pramone, lietuvos žemės ūkis, aprangos tekstilės pramonė, baldų pramonė, naftos, lietuvos valstybes raida,s ciabebywbw konspektai referatas lietuvos pramone ww xt bkethntqa rc lbausg=afqjcnho_qfv xbd glr hfavcwu xyqsig =be rlazb re zg lna, cguqfjaa konspektai referatas lietuvos pramone dt pt aefsbb qskg docqusg=afqjcnho_qfv xbd glr hfavcwu xyqsig =cuyawrfh csa piuktkqw, maisto pramone lietuvoje kursinis, referatas tekstilės pramonė lietuvoje, referatas lietuvos medienos rinka, tp search, Aprangos ir tekstilės pramonė, nemokamas referatai apie tekstile.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557