top


Konspektai.com > Vadyba > Darbuotojų motyvavimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Darbuotojų motyvavimas. Kursinis

(Vadyba. Kursinis, 37 puslapiai, 43kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Motyvacijos samprata raida. Motyvacijos teorijos. Turinio teorijos. Proceso teorijos. Motyvacijos proceso struktūra. Dabo motyvų sistemos formavimas. Motyvacija ir personalo valdymas. Asmens darbo ir organizacijos veiklos motyvacija. Personalo darbo motyvacija tam tikrais karjeros etapias. Darbo užmokesčio svarba motyvuojant darbuotojus. Asmeninio patyrimo ir teorinės dalies palyginimas. Išvados. Literatūros sąrašas. Įvadas. Šiuo metu Lietuvos darbdaviai vis dažniau atkreipia dėmesį į savo darbuotojus, jų lūkesčius bei pasitenkinimą darbu. Tai yra itin svarbu užtikrinant savo įmonės produktyvumą, išlaikant gerus specialistus, kuriant teigiamą organizacijos klimatą. Kuomet kalbame apie motyvaciją dirbti ir dirbti gerai, kalbame apie gausą veiksnių, skatinančių darbuotis. Tai ir darbo užmokestis, savęs įtvirtinimas, pagarba, savęs, kaip priklausančio tam tikrai organizacijai ar komandai suvokimas, karjera, kūrybinė atmosfera, premijos ir vadovybės pasitikėjimas, galimybė save įtvirtinti. Motyvuojantys veiksniai nevienodai motyvuoja skirtingus žmones. Tai, kas be galo yra svarbu viršininkui, nebūtinai taip pat svarbu yra ir jo pavaldiniui. Norėdami motyvuoti savo darbuotojus, darbdaviai turėtų periodiškai kalbėtis su savo darbuotojais ir pasiaiškinti, kiek darbuotojai patenkinti savo darbu bei ko jiems trūksta. Kuo daugiau darbuotojas turės galimybių diskutuoti apie savo darbo poreikius ir lūkesčius, tuo geriau vadovas supras kaip išlaikyti pasitenkinimą darbu bei produktyvumą. Susidarys geresnės sąlygos vadovauti ir apsaugoti darbuotojus nuo stresinių situacijų, frustracijų ar apatiško požiūrio į darbą. Darbuotojų motyvavimas, turėtų tapti bendrosios strategijos įmonėje dalimi. Jos tikslas suvienyti įmonės darbuotojus ir kreipti juos, kad būtų pasiektas bendras tikslas. Filosofija yra pagrįsta tuo, kad visi darbuotojai yra vieni laivo keleiviai, ir kiekvieno likimas priklauso nuo laivo likimo, yra įmonės sėkmės varomoji jėga..
Vardas: DMITRIJ
Darbo pavadinimas: Darbuotojų motyvavimas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 37 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 70 kartų.
Archyvo dydis: 43 kB
Bylos pavadinimas: darbuotoju_motyvavimas.zip
darbuotoju_motyvavimas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kas yra filosofija, buti nebuti, karjeros valdymas, lietuvos raida, darbuotojų motyvavimas, kaip save motyvuoti, motyvacijos samprata, darbo proceso valdymas įmonėje, įmonės valdymas, personalo valdymas įmonėje, karjera, motyvacija įmonėje, motyvacijos raida, darbo motyvavimas, darbo samprata, imones valdymas, darbo užmokesčio raida, darbo motyvacija,s cgmqfjad konspektai referatas darbuotoju motyvavimas iuuzt lope qs _dgusg=afqjcnfbdhucflq fqwhjvaaybwislrzgsig =yt eeici j ndocvawog, motyvacijos teorijos, darbuotoju motyvacija imoneje, darbuotoju motyvacija, darbo proceso valdymas, imones strategijos formavimas, darbo uzmokescio formavimas, darbuotoju motyvavimas kursinis, tp search, motyvacijos veiksniai, imones raida, personalo formavimas, darbo užmokesčio samprata, poreikiu teorijos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557