top


Konspektai.com > Vadyba > Užsienio šalių personalo valdymo patirtis
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Užsienio šalių personalo valdymo patirtis. Konspektas

1
1
2
2
3
3
(Vadyba. Konspektas, 3 puslapiai, 32kB)
Darbe esantys žodžiai: Užsienio šalių personalo valdymo patirtis. Erika Župerkienė Visose šalyse yra poreikis verbuoti, motyvuoti, atestuoti, kontroliuoti personalą. Tačiau PV politika įvairiose šalyse skirtinga. Yra skiriami pagrindiniai skirtumai: Kultūriniai veiksniai. Skiriasi požiūris į darbą, darbuotojo santykius su darbo grupe, sąžiningumo suvokimas įvairiose darbinėse situacijose, o taip pat darbo užmokesčio ir kitų materialinių paskaitų vaidmuo motyvacijoje. Įstatyminė bazė. Įvairiose šalyse skiriasi įstatymai ir instrukcijos dėl lygių galimybių užimtumo srityje, atleidimo tvarka, sveikatos apsauga ir saugumo reikalavimai, laikinų darbuotojų ir dirbančių nepilną darbo dieną teisinė apsauga, o taip pat ir kiti veiksniai nustatantys darbo santykius. Ekonominė šalies padėtis. Nedarbo lygis, ekonominio augimo tempai, konkurencingumo lygis vidinėse rinkose. Intensyvi konkurencija verčia taikyti lanksčią politiką ir nuolat ieškoti naujų personalo valdymo metodų, kurie galėtų padidinti organizacijos konkurencingumą. Santykių su darbuotojais sistema. Įtraukianti valstybės dalyvavimą sprendžiant darbo ginčus ir konfliktus, profsąjungų veiklos lygį, susiklosčiusius santykius tarp profsąjungų ir organizacijų-darbdavių. Valstybės vaidmuo užtikrinant profesinį-techninį mokymą Jei valstybė skiria mažai dėmesio darbuotojų mokymui, tai organizacijoms, turinčioms kvalifikuotų darbuotojų poreikį tenka jų paruošimui skirti daugiau lėšų nei organizacijoms.
Vardas: Erika
Darbo pavadinimas: Užsienio šalių personalo valdymo patirtis
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 3 [?]
Konspekto dalykas: Vadybos konspektas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 32 kB
Bylos pavadinimas: uzsienio_saliu_personalo_valdymo_patirtis.zip
uzsienio_saliu_personalo_valdymo_patirtis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbo užmokesčio politika, organizacijos vidine, užsienio personalo valdymo patirtis, kitų šalių personalo valdymo patirtis, pagrindiniai sveikatos veiksniai, personalo valdymo, poziuris darba, personalo politika, uzsienio personalo vadyba, uzsienio darbuotoju vadyba.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557