top


Konspektai.com > Medicina > Bendravimas su fizinę negalią turinčiais žmonėmis
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Bendravimas su fizinę negalią turinčiais žmonėmis. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
(Medicina. Referatas, 12 puslapių, 20kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Bendravimas. Negalios kalba ir negalios modeliai. Medicinos kalba arba medicininis negalios modelis. Labdaros (gailestingumo) kalba. Kasdieninė pasaulietiška kalba. Teisinė kalba. Koks turėtų būti tinkamas bendravimas su fizinę negalią turinčiais žmonėmis? Būdai, kaip susikurti teigiamą požiūrį į žmogų su fizinę negalia. Taisyklės, kaip reikėtų bendrauti su žmogumi, turinčiu fizinę negalią. Žmogaus su fizine negalia integravimas į visuomenę. Integracijos privalumai visuomenei. Įsiliejimo į bendruomenę skatinimas. Išvados. Bendravimas – viena iš fundamentalių pedagoginės psichologijos mokslo kategorijų. Bendravimo siekimas neretai užima pagrindinę vietą tarp motyvų, skatinančių žmones bendrai praktinei veiklai. Žmogaus komunikacinė patirtis – asmenybės raidos kokybinis kriterijus; tai ypač atsiskleidžia, bendraujant su neįgaliu asmeniu. Meilėje ir nesavanaudėje užuojautoje bejėgiui, reikalingam pagalbos, silpnam ir nesaugiam žmogui, esama pažinimo ir susitapatinimo. Kokios neįgaliojo komunikacinės galimybės? Kokiomis priemonėmis taptų reali neįgalių asmenų, pasižyminčių sudėtinga kalbos ir kūno negale, socializacija mūsų dabartinėje visuomenėje? Komunikacinių gebėjimų ribotumas neleidžia natūraliu būdu patenkinti minėtų esminių žmogaus poreikių.
Vardas: Akvilina
Darbo pavadinimas: Bendravimas su fizinę negalią turinčiais žmonėmis
Kategorija: Medicina
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Medicinos referatas
Parsisiųsta: 30 kartų.
Archyvo dydis: 20 kB
Bylos pavadinimas: bendravimas_su_fizine_negalia_turinciais_zmonemis.zip
bendravimas_su_fizine_negalia_turinciais_zmonemis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: neįgaliojo, poreikiu, bendravimo su neįgaliais ypatumai, kursiniai darbai apie negalia, bendravimas su zmonemis turinciais bendravimo problemu, bendravimo ypatumai su negalia turenciais zmonemis, bendravimo ypatumai su negalia turinciais zmonemis, bendravimas turinčių fizinę negalią, būdai kaip sukurti teigiamą požiūrį į žmogų su fizine negalia, kasdienė pasaulietiška kalba, kaip bendrauti su negalia turinciais zmonemis, koks turėtų būti tinkamas bendravimas su fizinę negalią turinčiais žmonėmis, fizinė negalia, bendravimas fizine negalia turinciais zmonemis, bendravimas su fizinę negalią turinčiais žmonėmis, psichologijos įvadas, bendravimas su neįgaliais žmonėmis referatas, rasto darbai apie bendravima, bendravimas su negalę turinčiais žmonėmis, bendravimas su neigaliais, bendravimo ypatumai su neigaliais zmonemis, bendravimo ypatumai su negalia turinciu zmogumi, referatas apie negalia turincius zmones, bendravimas referatas, rasto darbai apie negalia, rašto darbai apie negalę, referatai bendravimas, negalia ir bendravimas, kaip bendrauti su neigaliais asmenimis kursiniai darbai, darbai apie fizine negalia, rašto darbas negalė.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557