top


Konspektai.com > Medicina > Odos užkrečiamos ligos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Odos užkrečiamos ligos. Prezentacija

(Medicina. Prezentacija, 26 skaidrės, 221kB)
Darbe esantys žodžiai: Odos ligos, priežastys, simptomai, eiga, gydymas, komplikacijos ir profilaktika. Nėra nei vieno žmogaus organo, kuris būtų toks reiklus sau. Kaip oda, nėra nei vieno, kuris taip išduotų sėkmes ir. Nesėkmes kaip oda, nėra nei vieno, kuris taip ilgai laikytų. "pagiežą" ir išlietų ją pačiu netinkamiausiu metu, kaip oda. Oda - tai mūsų vidaus organų veiklos, kūno santykių su. Gamta, jausmų, polėkių ir nesėkmių gelmių išklotinė. Gamta. Kūnui davė trejas smegenis - galvos, stuburo ir.odos. Todėl. Kas tai priima kaip tiesą, su oda bendrauja, kaip su protingu. Ir pastabiu pašnekovu. Žmogus visą laiką bendraudamas su. Ja atsimena, kad oda niekada neatleidžia skriaudos. Taigi, jau žinome, kad oda yra didžiausias, išraiškingiausias ir kerštingiausias organas, bet kyla klausimas kaip ji mums keršija?
Darbo pavadinimas: Odos užkrečiamos ligos
Kategorija: Medicina
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 26
Mokslo dalykas: Medicinos prezentacija
Parsisiųsta: 15 kartų.
Archyvo dydis: 221 kB
Bylos pavadinimas: odos_uzkreciamos_ligos.zip
odos_uzkreciamos_ligos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: užkrečiamos odos ligos kursinis, uzkreciamos ligos skaidres, gamta mogus, uzkreciamos ligos tai, referatas apie uzkreciamas ligas,s ccqqfjaa konspektai referatas odos uzkreciamos ligos rhwvt anfixesgbh bausg=afqjcnhyn _hoze ew oqq_kkv lbdl qsig =ozzt j dx mqv_mvwpa, skaidres apie oda, cgcqfjag konspektai referatas odos uzkreciamos ligos efst cbjnl_ qoh_qjwbqusg=afqjcnhyn _hoze ew oqq_kkv lbdl qsig =furrvjdfwb bcmohsflhoq, oda prezentacija, užkrečiamos odos ligos referatas, skaidres apie užkrečiamos ligos, skaidres duju apykaita, tp search, prezentacijos apie oda angliskai, skaidres oda, uzkreciamos ligos odos, skaidres apie odos ligas, uzkreciamos odos ligos referatai, referatai apie uzkreciamas ligas, uzkrečiamos ligos skaidres, uzkreciamos odos ligos tai, užkrečiamos odo ligos, skaidres apie ligas, referatas uzkreciamos ligos, uzkreciamos odsos ligos referata, skaidres parsisiusti bet kokios, užkreciamos odos ligos, užkrečiamos ligos referatai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557