top


Konspektai.com > Filosofija > Aristotelis apie sielą
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Aristotelis apie sielą. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
(Filosofija. Referatas, 10 puslapių, 12kB)
Darbe esantys žodžiai: Aristotelio - įžvalgaus tyrinėtojo ir gilaus filosofo bruožai, jo svyravimas tarp materializmo ir idealizmo ryškiai pasirodo traktate "Apie sielą". Tai vienas iš jo žymiausių veikalų, turėjęs įtakos ne tik psichologijos mokslui senovėje ir viduramžiais, bet ir naujaisiais laikais psichikos supratimui. Prieš išdėstant Aristotelio teiginius apie sielą, vertėtų prisiminti jo pirmtakų pažiūras. Skaitydami Viduramžių filosofo Tertuliano traktatą "Apie sielą", randame tokius žodžius:"Juk ir mokymas apie sielą atsirado iš filosofinių mokslų tų žmonių, kurie maišo vandenį su vynu. Vieni nesutinka, kad siela nemirtinga, kiti tvirtina ją esant daugiau negu nemirtinga; vieni nagrinėja jos turinį, kiti - formą, treti - ir kito sutvarkymą.
Vardas: prsigitas
Darbo pavadinimas: Aristotelis apie sielą
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Filosofijos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 12 kB
Bylos pavadinimas: aristotelis_apie_siela.zip
aristotelis_apie_siela.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: aristotetelis apie sielą, aristotelio teiginiai apie siela, sielos samprata aristotelis, sielos samprata rasto darbas, „apie sielą“ aristotelis, aristotelis apie siela konspektas, filosofiniai referatai apie siela, referatai apie filosofija sielos samprata, filosofijos referatai apie siela, aristotelis apie siela referatas,s cgeqfjaj konspektai referatas aristotelis apie siela avvtqebhsvatabe pihdgusg=afqjcnfw_fzecim z fbvnjkyq k pefegsig =uxb zq elqml eyq qkg, aristotelis apie sielą, aristotelio įtaka psichologija apie sielą, aristotelis apie siela ir mirti, referatai apie siela, tp, aristotelio siela, aristotelis apie siela, siela referatas, viduramžių, aristotelis apie siela, apie siela.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557