top


Konspektai.com > Filosofija > Platono idėjų pasaulis
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Platono idėjų pasaulis. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
(Filosofija. Referatas, 9 puslapiai, 14kB)
Darbe esantys žodžiai: Platonas - Antikos garsusis filosofas, vienas iš didžiųjų Vakarų filosofijos pradininkų. Jis gimė 428/427 m.pr.e., o mirė 348/347 m.pr.e. Platonas sukūrė objektyviojo idealizmo sistemą, kurioje iki šiol ieškome viso idealizmo ištakų. Savo filosofiją jis priešpastatė Graikijoje vyravusiam materializmui. Kaip Platonas suprato filosofiją, jos esmę ir prasmę? Savo knygoje (veikale) Puota Dialogo pokalbyje tarp Diotimos ir Sokrato jis duoda atsakymą į šiuos klausimus. Diotima: Kai gimė Afroditė, dievai susiriko į puotą. Tarp jų buvo Metiolės sūnus Poras. Vos jiėms pavalgius, o valgio buvo į valias, atėjo prašyti išmaldos Penija ir atsistojo prie durų. Poras apsvaigės nuo nektaro vyno tada dar nebuv, išėjo į Dzeuso sodą ir apsunkęs užmigo.
Vardas: psigitas
Darbo pavadinimas: Platono idėjų pasaulis
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Filosofijos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 14 kB
Bylos pavadinimas: platono_ideju_pasaulis.zip
platono_ideju_pasaulis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: vakaru filosofija, platono idejos, graikijoje, filosofija, idėjų pasaulis platonas, platono ideju pasaulis.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557