top


Konspektai.com > Ekonomika > Netiesioginių mokesčių politika Lietuvoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Netiesioginių mokesčių politika Lietuvoje. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
(Ekonomika. Referatas, 20 puslapių, 63kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Akcizai. Rūkalų akcizai didės kitąmet. Akcizai ir euras - vyriausybės valioje. Muitai. Muitų skirstymas. Pridėtosios vertės mokestis. Pagaliau pasiektas 1990 metų bvp lygis. Praktinė dalis. Mokesčiai į nacionalinį biudžetą. Sumokėto akcizo struktūra pagal produktų grupes. Sumokėto pridėtinės vertės mokesčio struktūra pagal veiklos rūšis. Veiklos rūšis. Sumokėtų mokesčių struktūra pagal apskritis. Išvados. Naudota literatūra. Ne tiek gausu ekonomikos temų,kurios sukeltų taip daug prieštaravimų,kaip mokesčiai.Nors dauguma sutinka,kad jokia šiuolaikinė valstybė negali išsiversti be mokesčių,tačiau mokesčius labiau linkstama kritikuoti negu girti.Bet jau prieš daugelį metų (1789m.) JAV valstybės veikėjas Bendžaminas Franklinas (Benjamin Franklin) yra sakęs: Šiame pasaulyje nieko nėra,išskyrus mirtį ir moksčius,jie yra tvirta realybė,ir dėl to mes turime šį bei tą apie juos sužinoti. Mokesčiai (taxes)-tai įvairūs mokėjimai į valstybės biudžetą;tai yra valstybės arba viešosios valdžios nustatyta privaloma įmoka,už kurią jokia specialia paslauga individui nėra atlyginama. Lietuvos Respublikoje,priėmus naujų mokesčių įstatymus,sukurta sava mokesčių sistema.Ekonomistas Foldas apie mokesčius yra pasakęs: Mokesčių sistema yra sutraukimas atskirų mokesčių į vieną darnų vienetą.Lietuvoje, kaip ir visose užsienio šalyse,lygybė apmokestinant įgyvendinama naudojant mišrią mokesčių sistemą,susidedančią iš tiesioginių ir netiesioginių mokesčių.
Vardas: Justyna
Darbo pavadinimas: Netiesioginių mokesčių politika Lietuvoje
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 20 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 63 kB
Bylos pavadinimas: netiesioginiu_mokesciu_politika_lietuvoje.zip
netiesioginiu_mokesciu_politika_lietuvoje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: jav vyriausybe, Muita, akcizo mokestis, netiesioginiai mokesčiai lietuvoje, netiesioginių mokesčių struktūra, mokesciu sistema, tp search,s cdcqfjac konspektai referatas netiesioginiu mokesciu politika lietuvoje iitmt jqmf qxiql ebqusg=afqjcned_hs o_qg hy xzk hivkwuplfgsig =cyvlxickm ywyldh eflbg, tiesioginiu netiesioginiu mokesciu struktura, ne tiek gausu yra ekonomikos temų kurios sukeltų taip daug prieštaravimų kaip mokesčiai, mokesčių istorija, mokesciai lietuvoje istorija, referatas mokesciai lietuvoje ekonomika, tiesioginia ir netiesioginiai mokesciai, mokes iu politika lietuvoje, muitai, mokesciu politika lietuvos respublikoje, foldas mokesčiai, akcizas netiesioginis mokestis, akcizai kaip viena iš netiesioginių mokesčių rūšių, akcizai referatai, foldas ekonomistas, tiesioginiai netiesioginiai mokesciai lietuvoje, pridetines vertes mokestis, mokesčių politikos konspektas, netiesioginio mokescio struktura, mokesciu sistemos politika es, mokesčių politika lietuvoje kursinis, netiesioginiai mokesciai referatai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557