top


Konspektai.com > Sociologija > Lytis ir seksualumas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Lytis ir seksualumas. Prezentacija

(Sociologija. Prezentacija, 23 skaidrės, 801kB)
Darbe esantys žodžiai: Lytis – biologinė sąvoka, apibūdinanti priklausomybę vienai iš dviejų gyvųjų būtybių gimčių: vyriškajai arba moteriškajai. Tai būdinga didžiajai daliai gyvūnų rūšių ir kai kuriems augalams. Lytis yra esminis skirtumas tarp tos pačios rūšies individų, sąlygojantis jų anatominį sudėjimą ir reprodukcinę funkciją. Tai yra visuma genetiškai nulemtų individo požymių. Seksualumas– tai sąvoka, apimanti su lytimi ir seksu susijusius jausmus, artimumą (intymumą) bei elgesį tarp žmonių. Seksualumas dažnai yra tam tikra meilės, simpatijos ar dėmesio patraukimo forma: tam tikra apranga, elgsena, šukuosena, bendravimo būdas, meno kūriniai ir kt.
Vardas: .....
Darbo pavadinimas: Lytis ir seksualumas
Kategorija: Sociologija
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 23
Mokslo dalykas: Sociologijos prezentacija
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 801 kB
Bylos pavadinimas: lytis_ir_seksualumas.zip
lytis_ir_seksualumas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: apranga, seksualumas ir lytis, tps,s cdaqfjab konspektai referatas lytis ir seksualumas nuwkt_osh pp qt cqusg=afqjcnhusrl ennn effywor ryk msf q,s cc qfjab konspektai referatas lytis ir seksualumas lwukt kufonrsgbusywncwusg=afqjcnhusrl ennn effywor ryk msf q, sociologija lytis,s cc qfjab konspektai referatas lytis ir seksualumas bukft gikf gt sscdcausg=afqjcnhusrl ennn effywor ryk msf qsig =fl ihwcazfazedj emzsca,s ccmqfjaa konspektai referatas lytis ir seksualumas ynqdt xfzdp qs qajhbwusg=afqjcnhusrl ennn effywor ryk msf qsig =beoemh ueudvu eziq.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557