top


Konspektai.com > Psichologija > Organizacijos įvaizdžio kūrimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Organizacijos įvaizdžio kūrimas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
(Psichologija. Referatas, 5 puslapiai, 8kB)
Darbe esantys žodžiai: Kalbant apie įvaizdį reikia pažymėti, kad tam tikru laiku, įvaizdžio formavimas buvo labiau siejamas su organizacijos produkcija, prekėmis arba prekių ženklais. Vėliau įvaizdžio formavimas pradėtas sieti su prekyba, paslaugų teikimu, įvaizdžio vadyba sociokultūriniame kontekste. Pirmiausia tai siejama su kultūriniais pasikeitimais bei socialiniais žmogaus psichologijos pasikeitimais. Kai kurie autoriai teigia, kad dabartinė kultūra yra narcisistinė. Visuomenė bei individai, kitaip nei ankstesnių kartų, tapo fragmentiški, turintys silpnas moralines vertybes, etiką. Yra sutrikęs žmogaus savęs suvokimo, identiškumo jausmas. Silpnas bei lankstus identitetas, stiprus noras jaustis įtrauktam ir svarbiam, griežtas atsisakymas būti disciplinuotu ir subordinuotu biurokratinių autoritetų, paskatinino vadybininkus taikyti labiau įtikinamus vadovavimo ir organizavomo metodus. Žmonės tapo labiau “kultūriškai” lankstūs, atviresni įvairioms reikšmėms, vertybėms. O tai leidia jiems labiau domėtis įvaizdžiais.
Vardas: Ruta
Darbo pavadinimas: Organizacijos įvaizdžio kūrimas
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 5 [?]
Referato dalykas: Psichologijos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 8 kB
Bylos pavadinimas: orga.zip
orga.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: iniu vadyba, organizacijos etika, įvaizdžio vadyba, organizacijos įvaizdžio kūrimas, ivaizdzio formavimas, organizacijos kultūra, imones ivaizdis referatai, cgsqfjahocg konspektai referatas organizacijos ivaizdzio kurimas j dut_j jinbtaagvzcqagusg=afqjcnhygoetifraygo tauae nfaib qsig =wpayr rgczu su k _amq, tp search, organizacijos įvaizdzio kurimas, organizacija ivaizdis, bakalaurinis organizacija, organizacijos kurimas, įvaiždžio vadyba, organizacijos įvaizdžio psichologija, cdiqfjad konspektai referatas organizacijos ivaizdzio kurimas xm ottdggspl qs vgusg=afqjcnhygoetifraygo tauae nfaib qsig =yvhux wh adzgwsjbgahq, organizacijos vertybes, bakalaurinis organizacijos kultura, organizaciju psichologija, organizacijos ivaizdis ir kultura referatai tyrimas, referatas imones ivaizdis.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557