top


Konspektai.com > Apskaita > Kapitalo struktūros formavimas ir valdymas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kapitalo struktūros formavimas ir valdymas. Prezentacija

(Apskaita. Prezentacija, 20 skaidrių, 17kB)
Darbe esantys žodžiai: Kapitalo struktūra - įmonės nuosavybės ir įsipareigojimų santykis bei sudėtis. Kapitalo struktūra, ją siejant su rinkų klasifikavimu į pinigų ir kapitalo, gali būti tiriama kaip nuosavybės ir ilgalaikių įsipareigojimų santykis bei sudėtis. Skaičiuojant kapitalo kainą, kapitalo struktūra yra tiriama kaip įmonės nuosavybės ir įsipareigojimų, už kuriuos mokamos palūkanos, santykis bei sudėtis. Pagrindinės kapitalo struktūros formavimo teorijų sąvokos yra kapitalo kaina ir finansinis svertas. Finansinis svertas. Tradicinis kapitalo struktūros formavimo požiūris. Modigliani ir miller kapitalo struktūros formavimo teorijos (1958 m.). Modigliani ir miller kapitalo struktūros formavimo teorijos. Pasirinkimo eilės požiūris. Pasirinkimo eilės požiūrio teiginiai. Pagrindinis pasirinkimo eilės požiūrio motyvas. Veiksniai, sąlygojantys kapitalo struktūros formavimą praktikoje. Akcinės bendrovės atstovavimo išlaidos. Bankroto tikimybė. Verslo rizikos laipsnis. Įmonės dydis. Vadovų, savininkų ir kreditorių požiūris į riziką. Netapatūs įmonės vadovų ir savininkų interesai.
Darbo pavadinimas: Kapitalo struktūros formavimas ir valdymas
Kategorija: Apskaita
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 20
Mokslo dalykas: Apskaitos prezentacija
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 17 kB
Bylos pavadinimas: kapitalo_strukturos_formavimas_ir_valdymas.zip
kapitalo_strukturos_formavimas_ir_valdymas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: eiliu formavimas apskaita, įmonės struktūra, imones kapitalo strukturos sudetis, tradicinis kapitalo strukturos metodas, kapitalo strukturos teorijos, kapitalo struktūros sudėtis, teo rizika, kapitalo struktūros formavimas pasirinkimo eilės požiūriu, modigliani miller teorija, verslo rizika, kapitalo sudetis, įmonės rizikos veiksniai, ceeqfjac konspektai referatas kapitalo strukturos formavimas ir valdymas wir itfyop qxtxcsa afqjcnhmnxbzpemrc tiithqs gteqaqowsig =sav gfeyflzqowrudxkouw, kapitalo struktura modigliani ir miller,s cdsqfjad konspektai referatas kapitalo strukturos formavimas ir valdymas vlt um hy qtxzbzvbwusg=afqjcnhmnxbzpemrc tiithqs gteqaqowsig =pkhavrjuhl_giaqjdtnhng, modigliani ir miller teorija, pasirinkimo eiles poziuris, modigliani teorija, kapitalo struktūra, kapitalo formavimas, prezentacija apie apskaita, pasirinkimo eiles teorija, kapitalo struktūros teorijos konspektai, tp search, modigliani miller terija.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557