top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Ar sunku būti savimi?
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ar sunku būti savimi?. Rašinys

1
1
(Lietuvių kalba. Rašinys, 1 puslapis, 4kB)
Darbe esantys žodžiai: Šis klausimas visada kamavo žmones, o buvimas savimi buvo ir yra populiari filosofijos tema. Iš pirmo žvilgsnio klausimas labai paprastas, bet visgi, ką reiškia būti savimi? Mano manymu, tai sugebėjimas tiksliai atpažinti, suvokti ir išreikšti save. Siekdami tokio tikslo susiduriame su gausybe išorinių ir vidinių problemų. Pirmiausia norėčiau atkreipti dėmesį į išorines problemas. Ar galime bent įsivaizduoti, kaip stipriai mus veikia aplinkiniai? Pagalvojęs apie tai prisimenu Džeko Keruako kūrinį “Kelyje”. Knyga pasakoja apie klajūną, kuris sutinka įvairių žmonių, iš jų semiasi patirties. Knygoje puikiai atskleidžiama, kaip sunku išlikti ištikimu sau ir tuo pačiu metu laikytis sociumo taisyklių, kurios įnirtingai rūšiuoja žmones pagal odos spalvą, intelektą ar batų dydį.
Darbo pavadinimas: Ar sunku būti savimi?
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 1 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 18 kartų.
Archyvo dydis: 4 kB
Bylos pavadinimas: sunku.zip
sunku.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

7
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konspektai referatas ar sunku buti savimi, problemas, samprotavimo rasinys ka reiskia buti savimi, hamletas ar sunku buti savimi, visada, kada sunku būti savimi, apie knyga, ar sunku buti savimi kreve, rašinys sunku ar lengva būti savimi, rasinys ka reiskia buti savimi, samprotavimo rasinys tema ar lengva buti savimi, ar sunku pazinti save pastraipa, pastraipa ar sunku buti savimi, ar sunku būti savimi rasinelis, ar sunku buti sqvimi, rasinelis ar sunku buti savimi, ar sunku buti savimi samprotavimas, samprotavimo rasinys ar sunku buti savimi, apie save, ar sunku islikti savimi, rašinys ar sunku būti savimi, ar sunku buti savimi pastraipa, ar sunku buti savimi rasinys, sunku pazinti save, reiškia buti savimi, cache bznshqsij konspektai kursinis sunku buti savimi ar sunku buti savimi, spalva, ar lengva būti savimi, ar sunku būti savimi, ar buti sunku savimi, rašinys ar sunku buti, ka reiskia buti savimi rasinys, cache zel uhj j konspektai kursinis būti savimi sunku buti savim.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557