top


Konspektai.com > Teisė > Paveldėjimo teisė 2
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Paveldėjimo teisė 2. Konspektas

(Teisė. Konspektas, 6 puslapiai, 14kB)
Darbe esantys žodžiai: Paveldėjimo teisė. Paveldėjimas pagal įstatymą. Paveldėjimas pagal testamentą. Paveldėjimo atsiradimas. Asmenys turintys teisę paveldėti (įpėdiniai). Palikimo priėmimas ir jo atsisakymas. Atsakomybė už palikėjo skolas. Įpėdinių tarpusavio santykai. Paveldejimo teise - tai civilines teises institutas, kurio normos reglamentuoja mirusio fizinio asmens (palikejo) turto, jo turtinių teisiių perejimą įpediniams. Mirus palikejui, jo turtas, turtines teises ir pareigos nepasibaigia. Jos pereina mirusio asmens įpediniams, o jei įpedinių nera ar jie negali paveldeti arba atsisake palikimo, tai mirusio asmens teises pereina valstybei. Mirus palikejui, įvyksta universalus jo turto perejimas jo įpediniams (asmenims, kurie paveldi palikejo turtq po jo mirties).
Darbo pavadinimas: Paveldėjimo teisė 2
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 6 [?]
Konspekto dalykas: Teisės konspektas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 14 kB
Bylos pavadinimas: paveldejimo_teise.zip
paveldejimo_teise.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: civilines teises normos, paveldejimo teises konspektas, paveldėjimo teisė konspktas, paveldėjimas konspektai, paveldejimas konspktai, paveldejimo teise konspektas, paveldėjimo teisė konspektas, cachew jnmjaj konspektai referatas teise psl_ paveldėjimo teisė kursinis, paveldejimas, paveldėjimas, paveldejimo teise, paveldėjimo teisė, palikimo priemimas, civilinė atsakomybė, organizacinė valdymo struktūra.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557