top


Konspektai.com > Sociologija > Stebėjimas ir jo rūšys, trūkumai bei privalumai socialiniuose tyrimuose
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Stebėjimas ir jo rūšys, trūkumai bei privalumai socialiniuose tyrimuose. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
(Sociologija. Referatas, 11 puslapių, 32kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Stebėjimo metodas. Struktūruoti ir nestruktūruoti požiūriai į stebėjimą. Tiesioginio stebėjimo ypatumai. Stebėjimo rūšys. Stebėjimas dalyvaujant stebėjimo procese( įtrauktas stebėjimas). Stebėjimas nedalyvaujant (neįtrauktam) tyrinėtojui vykstančiuose įvykiuose. Atviras ( reaktyvus) stebėjimas. Slaptas stebėjimas (inkognito). Nestandartinis stebėjimas. Standartizuotas stebėjimas. Lauko stebėjimas. Laboratorinis stebėjimas. Sistemingas stebėjimas. Metodo privalumai ir trūkumai. Metodo privalumai. Metodo trūkumai. Praktinės stebėjimo problemos. Išvados. Literatūros sąrašas. Sociologija – tai mokslas nuolat tiriantis įvairius visuomenėje vykstančius procesus, siakiantis naudojant sociologinius metodus ištirti ir aprašyti socialinį bendruomenių ir visuomenės gyvenimą, bei visuomenės struktūrines ir funkcines sąsajas. Metodas – tai yra būdas pirminei sociologinei informacijai gauti. Stebėjimas – tai pirminės socialinės informacijos rinkimo metodas, kai ji renkama tyrėjui tikslingai registruojant stebimus įvykius, reiškinius ir procesus, vykstančius natūraliomis sąlygomis. Atliekant bet kokį tyrimą siekiama įgyvendinti tikslą. Šio metodo tikslas yra ne kuo daugiau surinkti medžiagos, o kuo vertingesnės, objektyviai atspindinčios tikrovę medžiagos.
Darbo pavadinimas: Stebėjimas ir jo rūšys, trūkumai bei privalumai socialiniuose tyrimuose
Kategorija: Sociologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Sociologijos referatas
Parsisiųsta: 16 kartų.
Archyvo dydis: 32 kB
Bylos pavadinimas: stebejimas_ir_jo_rusys.zip
stebejimas_ir_jo_rusys.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: stebejimo rusys, stebėjimas sociologijoje, stebejimas jo tipai, standartizuotas stebėjimas, stebejimo privalumai ir trukumai, stebėjimo metodo rūšys, slaptas stebėjimas inkognito, stebėjimo rūšys, stebejimo privalumai, stebėjimo rusys quot, stebėjimo privalumai ir trūkumai, stebejimo metodas,s ccuqfjaa konspektai referatas stebejimas ir jo rusys trukumai bei privalumai socialiniuose tyrimuose zqogt hknmlr qt ozybwusg=afqjcnfhq kzyoy_tneojn lky fkcwqsig =cvqvcknf lsy wzlyaiveg, stebėjimo privalumai, tp search, stebėjimas ir jo tipai, stebėjimas privalumai ir trukūmai,s chaqfjajoao konspektai referatas stebejimas ir jo rusys trukumai bei privalumai socialiniuose tyrimuose gblctpkkpi dswapunhjcwusg=afqjcnfhq kzyoy_tneojn lky fkcwqsig =af axgvgtldgbmss vtog, nestandartinis stebėjimas, stebejimas privalumai trukumai, tp, psichologija stebejimas ir jo rusys, sociologija stebėjimo laboratorinis, stebejimo metodo tipai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557