top


Konspektai.com > Ekonomika > Mokslinio straipsnio Žmogiškųju išteklių ekonominis vertinimas recenzija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Mokslinio straipsnio Žmogiškųju išteklių ekonominis vertinimas recenzija. Namų darbas

(Ekonomika. Namų darbas, 2 puslapiai, 6kB)
Darbe esantys žodžiai: Recenzuoti pasirinktas straipsnis apie žmogiškųjų išteklių vertinima ekonomikoje, nes tai yra aktuali, įdomi ir neišvengiama tema, beto žmogiškasis kapitalas vaidina svarbų vaidmenį ekonomikos augimo teorijoje. Šio darbo tikslas yra pateikti nagrinėjamo straipsnio įvertinimą, atskleisti mokslinio straipsnio reikalavimus atitinkančius ir neatitinkančius aspektus. Straipsnio tema yra aktuali, juk žmogiškasis kapitalas vertingiausias šiuolaikinės visuomenės išteklius, svarbesnis už gamtos išteklius, materialinį turtą. Nagrinėjamas straipsnis sudarytas iš moksliniam straipsniui būdingų dalių, t.y. pateikta anotacija, įvadas, destymas, kurį sudaro trys dalys, išvados. Kalbant apie įvadinę dalį, joje aiškiai apibrėžtas šio straipsnio tikslas, tyrimo objektas, aptariamas darbo aktualumas, pateikta bendra informacija kas tai yra žmogiškieji ištekliai. Taip pat straipsnio autorės savo mintis pagrindžia ir remiasi kitų autorių, mokslininkų nuomone, tačiau, sunku suprasti ar straipsnio autorės cituoja, ar remiasi kitų autorių nuomone, jei taip gal tikslingiau būtų nurodyti tiksliau iš kur paimtos tos mintys, ar uždėti numeracija kuri nukreiptų į literatūros rąrašą. Taip pat pasigendama įvadinėje dalyje pačios struktūrinės dalies aptarimo.
Darbo pavadinimas: Mokslinio straipsnio Žmogiškųju išteklių ekonominis vertinimas recenzija
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 2 [?]
Namų darbo dalykas: Ekonomikos namų darbas
Parsisiųsta: 53 kartus.
Archyvo dydis: 6 kB
Bylos pavadinimas: straipsnio_analize.zip
straipsnio_analize.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbo istekliai, recenziju pavyzdziai nemokamai, žmogiškieji ištekliai, ekonominis vertinimas, mokslinio darbo recenzija, mokslinio straipsnio analyze, straipsnio recenzijos pvz, recenzija moksliniam straipsniui, mokslinio straipsnio analizė, zmogiskuju istekliu vertinimas, cggqfjajoao konspektai referatas mokslinio straipsnio analize voimt ashmzjswac wecgusg=afqjcneff vso ho_fyr k ccao gsomwsig =evhfe_ lwh ypncixr xjw, tps, žmogiškasis kapitalas, zmogiskieji istekliai,s cf qfjag konspektai referatas mokslinio straipsnio analize ixhnt cpoatw qxltbwicausg=afqjcneff vso ho_fyr k ccao gsomwsig = dbwmamopvy wa mypxkkq, cc qfjab konspektai referatas mokslinio straipsnio analize ivjwt bdbcss qx h nlcqusg=afqjcneff vso ho_fyr k ccao gsomwsig =bm xymyoemmg zmu clxfq, mokslinio straipsnio recenzijos pavyzdziai, mokslinio straipsnio recenzija atsisiusti.

Paieška


bottom