top


Konspektai.com > Teisė > Teisės sistema
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Teisės sistema. Referatas

(Teisė. Referatas, 19 puslapių, 26kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Teisės sistemos samprata. Teisės sistemos skirstymas pagal teisės šaltinių galią: konstitucinė ir ordinarinė teisė. Teisės sistemos skirstymas pagal reguliavimo dalyką: teisės šakos ir institutai. Reguliavimo metodo reikšmė. Horizontalusis ir vertikalusis teisės sistemos aspektai. Hierarchinė priklausomybė. Materialinė ir proceso teisė. Viešoji ir privatinė teisė. Išvados. Literatūros sąrašas. Šio referato tikslai. Pabrėžti teisės sistemos skirstymą pagal teisės šaltinių galią į konstitucinę ir ordinarinę teises. Apžvelgti teisės sistemos skirstymą pagal teisinio reguliavimo dalyką: teisės šakas ir institutus. Įsigilinti į teisinio reguliavimo metodo reikšmę teisę skirstant į šakas ir institutus. Apibrėžti skirtumą tarp materialiosios ir proceso teisės reguliavimo objektų. Išskirti viešosios ir privatinės teisių skirstymą į šakas, šių teisės sistemos dalių suartėjimo tendenciją.
Darbo pavadinimas: Teisės sistema
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 19 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 26 kB
Bylos pavadinimas: teises_sistema_1.zip
teises_sistema_1.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: amp cfyqfjaf konspektai referatas teises sistema brt zocoa qwk n cbgusg=afqjcnf iamrca ftel vsybjdkj bgsig =lxgnfv vmlwfixb bw, konstitucine teise ir ordinarine teise, teisės sistema referatas, vertikalusis aspektas teise, ordinarine teises samprata, ordinarines teises samprata, viesoji ordinarine teise, teises skirstymas i konstitucine ir ordinarine, teises sistema referatas, konstitucinė ordinarinė, ordinarines teises sakos, ordinarines teises saltiniai,s cdmqfjadob konspektai referatas teises sistema e e_tucromgmsabtj awusg=afqjcnf iamrca ftel vsybjdkj bgsig =qnpwsvmoqb ydytkww xq, konstitucijos santykis su ordinarine teise, ordinarinės teisės šaltiniai, teises sakos, ordinarines teises šaltiniai, ordinarinė teise, teises sistemos, Teisės sistema, teises skirstymas, teises sistema referatas, ordinarine teise, teisės sistema vertikalus aspektas, konstitucinė ir ordinarinė teisė, teisės sistemos skirstymas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557