top


Konspektai.com > Vadyba > Valdymas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Valdymas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
(Vadyba. Referatas, 17 puslapių, 100kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Vadybininkas ir gamybininkas valdymo procese. Valdymo modelis “subjektas - objektas”. Informacija valdymo procese. Valdymo funkcijos turinys. Išvados. Literatūros sąrašas. Lietuvoje sparčiai plėtojasi rinkos santykiai, didėja įmonių įvairovė, atsiranda vis daugiau asmenų, pradėjusių ar dar tik pradedančių savo verslą. Verslo sėkmė labai priklauso nuo įmonės vadovo, ant kurio pečių krenta didelė atsakomybė, jis kasdien turi spręsti uždavinius, pasirengti pokyčiams, rizikuoti ir vertinti įmonės galimybes. Tapti labai geru vadovu padeda įgimtos savybės, kurios bus trumpai aptartos šiame referate, tačiau istorijos raidoje išryškėjo kelios taisyklės, kurias galima greitai išmokti ir taip įgyti pradinių valdymo įgūdžių ir išvengti klaidų. Tačiau būna įvairiausio rango vadovų, kurių skiriasi ne tik užimamas lygis, bet ir kvalifikacija bei kt. taip pat kiekvienam verslininkui, nepriklausomai nuo jo specializacijos, reikalingos žinios apie informacijos apdorojimą ir informacines sistemas.
Vardas: Inga
Darbo pavadinimas: Valdymas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 17 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 100 kB
Bylos pavadinimas: valdymas.zip
valdymas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: imoniu valdymo sistema, vadovo savybes, vadybininkas ir gamibyninkas valdymo procesas, informacijos valdymo, vadybininkas ir gamybininkas valdymo procese, imones valdymo modelis, valdymas, vadybininkas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557