top


Konspektai.com > Politologija > Politikos mokslas - socialinis mokslas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Politikos mokslas - socialinis mokslas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Politologija. Referatas, 9 puslapiai, 15kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Politikos mokslo kaip socialinio mokslo samprata. Politikos mokslo kilmė ir pagrindiniai raidos etapai. Politikos mokslo problematikos. Išvados. Literatūra. Dabartiniais laikais, kurie pilni politinių neramumų, yra svarbu žinoti, kas iš tikrųjų yra toji politika? politikos sąvoka yra kilusi iš graikų kalbos žodžio polis, kuris reiškia valstybę arba visuomenę. Šis terminas paplito jau s. Graikijos mąstytojo aristotelio traktate politika, kuriame autorius išsakė savo mintis apie valstybę, valstybės valdymą ir skirtingas to valdymo formas. Traktate jis pabrėžė, kad politika yra valstybės valdymo menas, glaudžiai susijęs su praktinėmis žiniomis. Politikos mokslas turi vietą tarp šiuolaikinių visuomenės mokslų, nes politikos vaidmuo ir pažinimas valstybės gyvenime yra svarbus. Per visą civilizacijos laikotarpį politika tyrė piliečių tarpusavio santykius, darė didelę įtaką valstybių ir tautų likimui bei kasdieniniam žmonių gyvenimui. Todėl daugumoje šiuolaikinių šaltinių teigiama, kad politikos mokslas – socialinis mokslas.
Vardas: Gintare
Darbo pavadinimas: Politikos mokslas - socialinis mokslas
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 15 kB
Bylos pavadinimas: politokos_mokslas_socialinis_mokslas.zip
politokos_mokslas_socialinis_mokslas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: socialinis politika, politika socialinis mokslas, politikos mokslo ivadas, politikos ir socialinio mokslo samprata, politikos mokslas socialinis mokslas referatas, politikos mokslas socialinis mokslas, Politikos mokslas, solidarusis pedagogika, politika socialinis mokslas, politikos mokslas – socialinis mokslas, politikos mokslas socialinis mokslas, politikos mokslas socialinis mokslas, cache haiavlrera j konspektai kursinis pazinimas start= solidarusis pedagogikos, politikos mokslas kaip socialinis mokslas, valstybes kilme.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557