top


Konspektai.com > Filosofija > I.Kantas ir pagrindiniai jo etikos bruožai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

I.Kantas ir pagrindiniai jo etikos bruožai. Referatas

(Filosofija. Referatas, 14 puslapių, 511kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Immanuelio Kanto biografija. Apie Kanto veikalus ir tris periodus. Kanto filosofija. Išvados. Literatūra. Kiekvienas mąstytojas – savotiškas keistuolis, kuriam neaišku tai, dėl ko kiti net nesusimąsto. Tačiau jis išjudina sustabarėjusius protus. Ir galbūt didžiausias jo laimėjimas yra tai, kad žmonės kartais staiga susimąsto: kaip mes iki šiol nesupratome tokio akivaizdaus dalyko? Vienas iš mąstytojų yra Immanuelis Kantas. I. Kantas yra filosofas, apie kurį rašoma daugumoje knygų, kuriose aptariama filosofo biografiniai duomenys, jo kūryba, analizuojama bei marksistiškai vertinama jo filosofinė koncepcija, o šiame referate trumpai apžvelgsime I. Kanto biografiją, sužinosime kokius garsiausius veikalus jis parašė bei jų trumpą charakterisktiką. Išsiaiškinsime į kokius periodus I. Kanto gyvenimas yra skirstomas kitų autorių ir jo paties. Sužinosime, kokia buvo jo filosofija, kuriai sričiai skyrė daugiausiai dėmesio.
Vardas: Indre
Darbo pavadinimas: I.Kantas ir pagrindiniai jo etikos bruožai
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 14 [?]
Referato dalykas: Filosofijos referatas
Parsisiųsta: 9 kartus.
Archyvo dydis: 511 kB
Bylos pavadinimas: immanuelis_kantas.zip
immanuelis_kantas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: bruožu ivertinimas, i kanto biografija, kanto filosofija trumpai, cheqfjafoao konspektai referatas ikantas ir pagrindiniai jo etikos bruozai pvapt hjhi q qt hkcqusg=afqjcnf soofr hjbpyrnfhzunr cr wsig =vwtat whp hrf aee_d a, kanto filosofijos bruožai,s cc qfjacoao konspektai referatas ikantas ir pagrindiniai jo etikos bruozai c xotszma tjswaupygkbwusg=afqjcnf soofr hjbpyrnfhzunr cr wsig =tm bnnwcseism jl ylycg, imanuelis kantas jo biografija, imanuelis kantas biografija, imanuelio kanto biografija, kanto etika labai trumpai, kanto etika referatas, i kanto etika konspektas, i kanto filosofija, kanto filosofijos etika, i kanto etika, kantas ir etika, i kanto etikos pagrindai, kanto etikos bruožai, kanto etikos principas, kanto etika trumpai, referatas etikos filosofija, i kantas referatas, i kanto parase, i kanto etika, immanuelis kantas, imanuelis kantas autobiografija, kanto etikos bruozai, kanto etikos pagrindai, yra kanto etika, pagrindiniai darbo etikos, kanto etikos pagrindiniai principai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557