top


Konspektai.com > Teisė > Darbo sutarties pasibaigimo darbdavio iniciatyva pagrindai ir darbuotojams taikomos garantijos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Darbo sutarties pasibaigimo darbdavio iniciatyva pagrindai ir darbuotojams taikomos garantijos. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
(Teisė. Referatas, 10 puslapių, 20kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Darbo sutarties pasibaigimo darbdavio iniciatyva pagrindų lr ir prancūzijoje lyginamoji analizė. Darbo sutarties nutraukimas darbdavio iniciatyva. Darbo sutarties nutraukimas dėl ekonominių priežasčių. Darbo sutarties nutraukimas dėl su asmeniu susijusių priežasčių. Socialinės garantijos, taikomos darbdavio iniciatyva atleidžiamiems darbuotojams. Garantijos atledžiant darbdavio iniciatyva dėl su asmeniu susijusių priežasčių. Darbo sutarties nutraukimas su tam tikrų kategorijų asmenimis. Darbuotojo įspėjimo dėl darbo sutarties nutraukimo reglamentavimas. Išvados. Darbo sutartis yra viena iš pagrindinių asmens teisės į darbą įgyvendinimo teisinių formų. Jos socialinė ir ekonominė reikšmė yra labai didelė. Todėl LR darbo kodekse numatyti teisiniai saugikliai, kad darbo sutartis būtų nutraukiama tik įstatymų nustatytais atvejais ir tvarka. Vienas svarbiausių darbo sutarties instituto darbo teisėje klausimų yra darbo sutarčių su darbuotojais nutraukimo tvarka. Tai rodo ir teisminė praktika: daugiausia darbo bylų teismuose nagrinėjama dėl neteisėto darbuotojų atleidimo iš darbo.
Vardas: vaida
Darbo pavadinimas: Darbo sutarties pasibaigimo darbdavio iniciatyva pagrindai ir darbuotojams taikomos garantijos
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 20 kB
Bylos pavadinimas: darbo_sutarties_pasibaigimo_pagrindai_garantijos.zip
darbo_sutarties_pasibaigimo_pagrindai_garantijos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: asmens socialines teise, darbuotojo, socialines teise,s cc qfjaa konspektai referatas darbo sutarties pasibaigimo darbdavio iniciatyva pagrindai ir darbuotojams taikomos garantijos lyginamoji analize su es zkajt n bytd gpbk acqusg=afqjcnhe hfkvfolyyaffay_fgmjdvtvuqsig =edalo vem unhnbvqizq, tp search, darbo teises išvados, sutarciu analize, darbo sutarties nutraukimas darbdavio iniciatyva referatas, darbo sutartis praktikos ataskaita, darbo sutarties nutraukimas be įspėjimo isvados, darbo sutarties pasibaigimo pagrindai isvados, darbuotoju garantijos, darbuotojų socialinės garantijos, analize bylu del darbo sutarties nutraukimo, darbo sutarties pasibaigimo pagrindai teismu praktika, darbo sutarties pasibaigimo pagrindai angliskai, darbo sutarties pasibaigimo pagrindai, darbo sutarties pasibaigimo darbdavio iniciatyva pagrindai prancuzijoje, darbo sutarties nutraukimas be ispejimo, darbo sutarties analize, sutarties nutraukimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557