top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Vinco Mykolaičio- Putino eilėraščio Viršūnės ir gelmės 2-osios dalies interpretacija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Vinco Mykolaičio- Putino eilėraščio Viršūnės ir gelmės 2-osios dalies interpretacija. Interpretacija

1
1
2
2
(Lietuvių kalba. Interpretacija, 2 puslapiai, 10kB)
Darbe esantys žodžiai: Vincas Mykolaitis – Putinas, gimęs 1893 metais, o miręs 1967 metais, buvo lyrikas, prozininkas, dramaturgas, literatūros profesorius. Jo įvairių žanrų kūryba apima ilgą laikotarpį. Ją būtų galima analizuoti pagal žanrus: lyrika, proza, drama, kritika. Jo kūrybą taip pat galima suskirstyti į du epicentrus. Pirmajam epicentrui būdingi gamtos elementai, jausmingumas, lyrinis herojus, kuris siekia laisvės. Šiame eilėraščių cikle Viršūnės ir gelmės kelionių po kalnus įspūdžiai tampa vaizduotės ir minties pagrindu. Stiprios lyrinio subjekto pastangos kilti į viršūnes, įveikti kasdienybę, buitiškumą ir taip priartėti prie pasaulio ir būties paslapties. Bet šalia lygiai taip pat stiprus noras ją rasti ir nusileidus į gelmes. Eilėraštyje erdvė skyla į du priešingus polius - dangaus ir žemės.
Vardas: lille
Darbo pavadinimas: Vinco Mykolaičio- Putino eilėraščio Viršūnės ir gelmės 2-osios dalies interpretacija
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Interpretacija
Puslapių skaičius: 2 [?]
Interpretacijos dalykas: Lietuvių kalbos interpretacija
Parsisiųsta: 14 kartų.
Archyvo dydis: 10 kB
Bylos pavadinimas: vinco_mykolaicio.zip
vinco_mykolaicio.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: grindu danga, konspektai referatas vinco mykolaicio putino eilerascio virsunes ir gelmes osios dalies interpretacija, vincas mykolaitis putinas eilerastis virsune, virsunes ir gelmes ivado analize, vincas mykolaitis putinas virsunes ir gelmes analize, viršūnės gelmės, putinas ivadas analize, eilerascio virsunes ir gelmes analize, vincas mykolaitis putinas įvadas analize,m putinas virsunes ir gelmes analizr, vinco mykolaičio putino ciklas virsunes ir gelmes analize, putinas virsunes ir gelmes ivadas analize, putinas virsunes ir gelmes eilerascio analize,m putians viršūnės ir gelmės analizė, vincas mykolaitis putinas viršūnė analizė, ivadas analize putinas, virsunes ir gelmesputino eilerastis,m putinas eileraščiai tarp dviejų, putinas viršūnės ir gelmės įvadas analizė, putinas viršūnė analize, vincas mykolaitis – putinas “viršūnės ir, vincas mykolaitis putinas viršūnės ir gelmės analizė, v mykolaitis putinas virsunes ir gelmes analize, virsunes ir gelmes eilerascio analize,m putinas viršūnės ir gelmės analize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557