top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Inteligentiško žmogaus pozicija – net ir didžiausioje tamsoje matyti šviesą?
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Inteligentiško žmogaus pozicija – net ir didžiausioje tamsoje matyti šviesą?. Rašinys

(Lietuvių kalba. Rašinys, 1 puslapis, 8kB)
Darbe esantys žodžiai: Daugelio iš mūsų sąmonėje šiais laikais yra įsivyravęs neigiamas, pesimistinis mąstymas. Mes esame praradę viltį ir mus žlugdo gyvenimo kasdienybė, jos rutina ir dar daug kitų dalykų. Bet ar tikrai nebėra tokių žmonių, kurie gyvenimą vertintų pozityviai, žvelgtų į jį su viltimi? Apie tai ir norėčiau pasvarstyti, nes, manau, kad tokie žmonės padėtų mums atitrūkti nuo kasdieninių rūpesčių, leistų susimąstyti, padėtų išsivaduoti iš dvasinio nuovargio. Taigi, kas tie žmonės, kurie mato gyvenimą šviesiomis spalvomis? Negi iš tiesų, kai įžvelgiame tiktai tamsą, atsiranda ir tokių visuomenės šviesuolių, kurie mato gyvenimą kitokį, daug geresnį. Dažnai tai yra mūsų žinomi žmonės, kurie nepraranda vilties, turi savyje stiprybės nepalūžti ir, manau, tiki aukštesne jėga, kuri suteikia dvasinę tvirtybę. Vieni iš tokių visuomenės pavyzdžių yra šviesios atminties Vytautas Kernagis bei Jurga Ivanauskaitė.
Vardas: Inga
Darbo pavadinimas: Inteligentiško žmogaus pozicija – net ir didžiausioje tamsoje matyti šviesą?
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 1 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 8 kB
Bylos pavadinimas: sviesuoliai.zip
sviesuoliai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: dvasine stiprybe, inteligentiskas stilius,s cgmqfjab konspektai referatas inteligentisko zmogaus pozicija net ir didziausioje tamsoje matyti sviesa zt kb qtixkw cqusg=afqjcnexf ypll djaqccysn cklqwasig =pkqklsyb roduezrfm_w, konspektai referatas inteligentisko zmogaus pozicija net ir didziausioje tamsoje matyti sviesa, tp search, rasinys apie vytauta kernagi, rasinys apie tamsa is sviesa, inteligentiškas zmogus, inteligentiska kalba, koks yra inteligentiskas zmogus, inteligentiškas žmogus tai, inteleligentiškas žmogus, žmoniu pozicija, vytautas kernagis referatas anglu kalba, rasinys apie sviesuoli, kas yra dvasinis nuovargis, tamsa ir sviesa rasinys, stilius – tai žmogus“ rasinys, tamsa rasinys, inteligentiškas stilius, inteligentiškas žmogus, rasinys apie inteligentiska zmogu, inteligentiško žmogaus pozicija, kas yra inteligentiskas zmogus, inteligentiskas zmogus.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557