top


Konspektai.com > Medicina > Situacijos analizė. Slaugos planas SPF
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Situacijos analizė. Slaugos planas SPF. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
(Medicina. Referatas, 9 puslapiai, 73kB)
Darbe esantys žodžiai: Situacija. Įvertinimas. Dalyvių pagrindai. Surinktų duomenų analizė. Planavimas. Vykdymas. Vertinimas. Užsikimšusios kraujagyslės. Kraujo spaudimo matavimas. Valiui 43 metai. Valiaus tėvas- miręs, o motina- pensininkė. Jis su žmona ir 2 savo vaikais gyvena kaime, savo tėvų namuose. Valius turi didelį ūkį, kuriame dirba jo samdiniai, o jis tik vadovauja. Valius baigęs aštuonmetę mokyklą ir nuo to laiko padeda motinai išlaikyti ūkį. Anksčiau niekur nedirbo. Valius turi viršsvorį, kuris laikui bėgant didėja. Jau kelis kartus jis gulėjo ligoninėje dėl aukšto kraujospūdžio. Dabar jam nustatyta pirmo laipsnio hipertenzija. Gydytojai mano, kad pagrindinė to priežastis yra nekoreguojamas viršsvoris. Valiui reikėdavo dažnai lankytis poliklinikoje, tačiau jis neatvykdavo. Jis teisinosi, kad neturėjo laiko. Be to, jis mano, kad jis jaučiasi gerai, ir nemato reikalo taip dažnai lankytis pas gydytojus. Jis galvoja, kad viršsvoris- tai ne problema, o kraujospūdį reikia gydyti vaistais..
Vardas: Jolanta
Darbo pavadinimas: Situacijos analizė. Slaugos planas SPF
Kategorija: Medicina
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Medicinos referatas
Parsisiųsta: 22 kartus.
Archyvo dydis: 73 kB
Bylos pavadinimas: slaugos_planas_situaciojos_analize.zip
slaugos_planas_situaciojos_analize.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: slaugos situacijos analizė, laiko planavimas, Situacijos analizė ir slaugos planas, slaugos istorijos pavyzdys, situacijos analize kaip rasyti, slaugos praktinio darbo referato pavyzdys nemokamai, slaugos istorija pavyzdys, kaip rašoma situacijos analize, kaip rasoma situacijos analize, hipertenzija, slaug os planas, slaugos planai nemokamai, kaip rašyti slaugos planą, slaugos planas nemokamai, kaip rasyti slaugos situacijos analize, slaugos planai, kaip rasyti situacijos analize, slaugos analize, kaip rasyti slaugos plana,s ccuqfjaa konspektai referatas situacijos analizeslaugos planas spf kyaet lbcigswaiwrjkbgusg=afqjcngzq fhzzam y_iffowywkd yiurqsig =xdhh rk wivfhhqw,s ccoqfjaaobq konspektai referatas situacijos analizeslaugos planas spf kndaab gtdyrssdgusg=afqjcngzq fhzzam y_iffowywkd yiurq, slaugos referatai nemokamai, slaugos plano sablonas, situacijos analize ir slaugos planas, situacijos analizė slaugos planas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557