top


Konspektai.com > Kita > Sveika mityba
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Sveika mityba. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
(Kita. Referatas, 9 puslapiai, 13kB)
Darbe esantys žodžiai: Sveika mityba. Kodėl reikia sveikai maitintis? Nepakeičiamos maisto medžiagos. Kada tikslinga vartoti maisto papildus? Į pagalbą - “gerosios” bakterijos. Žarnynas pilnas bakterijų. Probiotikai. Svarbu žinoti. Nauda pagrįsta moksliškai. Prebiotikai. Kaip be vaistų sustiprinti imunitetą? Kitos veiksmingos imunitetą stiprinančios priemonės. Sveika mityba galima būtų pavadinti tokią mitybą, kuomet suvalgomo maisto kiekis atitinka Jūsų aktyvumą, energijos poreikį. Taip pat reikia nepamiršti, kad maistas turi būti įvairus, turintis visų reikalingiausių mineralinių medžiagų ir vitaminų. Renkantis iš daugelio subalansuotos dietos variantų, pirmiausia derėtų žinoti pagrindinius sveikos mitybos požymius. Su maistu žmogus gauna įvairių cheminių junginių. Vienus organizmas panaudoja ląstelės struktūriniams-funkciniams komponentams sudaryti, kitus – energijai gauti, dar kitus - medžiagų apykaitai reguliuoti. Labai svarbu, kad su maistu gautume visas gyvybiškai būtinas maisto medžiagas, kurių kiekis patenkintų organizmo poreikius. Antraip, dėl mitybos pažeidimų galima susirgti įvairiomis ligomis. Todėl mityba turi būti pilnavertė ir racionali.
Vardas: Loreta
Darbo pavadinimas: Sveika mityba
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 27 kartus.
Archyvo dydis: 13 kB
Bylos pavadinimas: sveika_mityba.zip
sveika_mityba.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

6
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: gerosios bakterijos, sveika gyvensena ese, sveika gyvensena rasinys, sveika gyvensena anglų kalbėjimas, prebiotikai, sveika mityba angliskai, anglu rasinys apie sveika mityba, referatas sveika mityba, referatas maisto medziagos atsisiusti, sveika mityba ir gyvensena referatas, probiotikai, anglu referatas apie mityba, ese apie maisto medziagas, ese apie sveika mityba, referatas dietinis maistas, sveikas maistas referatas atsisiusti nemokamai, sveika ir racionali mityba referatai nemokamai, dieta referatai, sveika gyvensena rašinys, anglų rašinys apie sveiką mitybą, anglu kalbejimas apie sveika gyvensena, sveika mityba rasinys, rasinelis apie sveika gyvensena, rašinys kaip sveikai maitintis, rasinys apie sveika mityba, rasinys apie sveika gyvensena, referatai apie sveika gyvensena nemokami, sveika mityba referatai nemokamai, referatas nemokamai atsisiusti, rasinelis apie sveika mityba, sveika mityba rreferatas, referatai apie sveika mityba, sveika mityba referatai, referatas apie sveika mityba, racionali mityba.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557