top


Konspektai.com > Geografija > Kietalapių miškai ir krūmynai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kietalapių miškai ir krūmynai. Referatas

1
1
2
2
(Geografija. Referatas, 2 puslapiai, 14kB)
Darbe esantys žodžiai: Kietalapių miškai ir krūmokšniai. Viduržemio juostos biomas išplitęs tarp 30 ir 44 Šiaurės platumos nuo Elbruso iki Didžiojo Kaukazo, Juodosios jūros pakrantėse, Mažosios Azijos pietvakariuose, Balkanų, Apeninų, Pirėnų pusiasalyje, Afrikos šiaurėje ir pietuose, Australijos pietuose ir pietvakariuose, Čilėje, Kalifornijoje. Didžiausias plotas yra aplink Viduržemio jūrą. Šio tipo zonai priskiriamas ir Pietų Australijos skrebas, kur vyrauja eukaliptų retmiškis. Savita Viduržemio jūros pakrančių gyvūnija. Tai labai tankiai nuo seniausių laikų gyvenama Europos sritis. Per ilgą laiką žmonės daug rūšių gyvūnų išnaikino, kiti turėjo pasitraukti į kalnus. Iš stambesniųjų žinduolių išskiriami kalnų ožiai, muflonai, stirnos, dygliuočiai, ežiai, laukiniai triušiai. Daugelis jų išliko tik draustiniuose. Gyvūnai prisitaiko atitinkamu odos sluoksniu, nuo karščio slepiasi pavėsyje.
Vardas: Simona
Darbo pavadinimas: Kietalapių miškai ir krūmynai
Kategorija: Geografija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 2 [?]
Referato dalykas: Geografijos referatas
Parsisiųsta: 19 kartų.
Archyvo dydis: 14 kB
Bylos pavadinimas: kietalapiu_miskai_ir_krumoksniai.zip
kietalapiu_miskai_ir_krumoksniai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

7
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kietalapių miškai krūmynai, konspektai referatas kietalapiu miskai ir krumynai, didziojo, kietalapiu miskai vikipeija, kietalapiu retmiskiu gyvunija, kietlapiu retmiskiai bei krumynai gyvunija, kietalapiai miskai vikipedija, kietalapių retmiškių bei krūmynų augalija wikipedia, kietalapiu misku augalija, kietalapių retmiškių ir krūmynu augalija, kietalapiai retmiskiai ir krumynai, kietalapių miskai, vidurzemio kietalapiai miskai, vidurzemio retmiskiai bei krumynai, afrikos augalija vikipedija, vidurzemio regionas kietalapiai retmiskiai, kietalapiu miskai ir krumynai ju valstybes, kietalapiai retmiskiai bei krumynai zmoniu itaka, kietalapiu miskai europa, europa kietalapiu miskai, kietalapiu retmiskiai ir krumynai, kietalapių retmiškiai ir krūmynai, europos kietalapių retmiškiai bei krūmynai, kietalapių retmiškiai bei krūmynai, kietalapiai ir retmiskiai, kietalapių retmiškiai ir krumynai, kietalapiu miskai ir krumynai gyvunija, kietalapiu gyvunija, kietalapiu retmiskiai bei krumynai augalija, kietatalapiu retmiskiu bei krumynu augalija, kietalapių miškų gyvunai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557