top


Konspektai.com > Istorija > Automobilių raida Vokietijoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Automobilių raida Vokietijoje. Referatas

(Istorija. Referatas, 5 puslapiai, 218kB)
Darbe esantys žodžiai: Automobilių gamybos pradžia Vokietijoje sutampa su pasaulio automobilių istorijos pradžia. Pirmąjį automobilį pasaulyje užpatentuoja vokietis Karlas Bencas (Karl Friedrich Benz) 1886 m. Sausio 29 d. Nuo mažens K. Bencas labai domėjosi varikliais ir galima sakyti, visą gyvenimą atidavė automobiliui. Pirmasis Benco triratis automobilis buvo sukonstruotas iš plieninių vamzdžių, svėrė 263 kg ir turėjo užpakalyje įtaisytą keturtaktį vieno cilindro vandeniu aušinamą benzininį variklį, kuris per diržinę pavarą, diferencialą ir grandines suko ratus. Užpakaliniai ratai buvo labai dideli, priekinis – mažesnis ir tik vienas, kad automobilį būtų lengviau vairuoti. Be to, po grindimis buvo įtaisytas labai didelis smagratis, kuris turėjo saugoti ekipažą nuo vibracijos važiuojant. Dėl aistros automobiliams K. Bencui ne kartą teko patirti finansinių sunkumų, rizikuoti visu savo turtu, kuris, kol jo automobiliai neturėjo paklausos, ir taip buvo nedidelis.
Vardas: lala
Darbo pavadinimas: Automobilių raida Vokietijoje
Kategorija: Istorija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 5 [?]
Referato dalykas: Istorijos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 218 kB
Bylos pavadinimas: automobiliu_raida.zip
automobiliu_raida.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: čili, cili, lala, automobiliu vystymasis vokietijoje, automobiliai, smagratis, cecqfjae konspektai referatas automobiliu raida vokietijoje anhgt afjofv goyyejybwusg=afqjcnf kb vpzeek gavlb hhdw pkq, cfqqfjaf konspektai referatas automobiliu raida vokietijoje bgt tlgolvtaaizsw cqusg=afqjcnf kb vpzeek gavlb hhdw pkqsig =tewqlshx fj ktk qiuawq, automobiliu gamyba vokietijoje referatas, tp search, automobuliu raida, vokietijos masinu istorija, automobilio istorija referatas parsisiusti, vokietijos automobiliu vystymasis, masinu referatai, atomobiliu istorija referatas, vamzdynu transportas rasto darbai, vokietijos referatas, referatas apie vokietijos pramone, automobilių raida, referatas apie automobilius, vokietijos automobiliu vystymosi pradzia, automobiliu pramone vokietijoje referatas, referatai apie automobilius, automobiliu vystymasis, automobiliu referatas, referatas apie automobiliu raida.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557