top


Konspektai.com > Politologija > Politikos mokslas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Politikos mokslas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Politologija. Referatas, 10 puslapių, 13kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Politikos mokslas – socialinis mokslas. Politikos mokslo kilmė ir raida. Politinė mintis antikoje ir viduramžiais. Politikos mokslo problematikos apibūdinimas. Literatūra. Politologija yra socialinis mokslas nagrinėjantis politikos teoriją ir praktiką, aprašantis ir analizuojantis politines sistemas ir politinį elgesį. Kaip moderni atskira mokslo šaka susiformavo XX a. penktajame dešimtmetyje, iki tol dažniausiai laikyta viena iš filosofijos pakraipų, nors politikos analizės ir filosofijos ištakos siekia antiką ir seniausius laikus. Terminas kilo iš senosios graikų kalbos žodžio polis - “miestas, valstybė”, išvestinis žodis politikos tarp kitų reikšmių turi ir piliečio, dalyvaujančio sprendžiant miesto-valstybės reikalus, prasmę.
Vardas: politikos mokslas
Darbo pavadinimas: Politikos mokslas
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 13 kB
Bylos pavadinimas: politika.zip
politika.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: miesto valstybes teorija, politinė sistema, politine sistema politologija, politikos mokslo referatas, politikos mokslo ivadas, politikos analizė, politine mintis, politikos mokslo problematikos apibudinimas, politikos mokslo problematikos apibūdinimas, politinė mintis, kas yra mokslo politika, antika, cacheopf fz emj konspektai kursinis politikos mokslas politikos mokslo kilmė ir raida, politikos mokslas referatas, valstybes kilme, politikos mokslas, politine sistema, Politikos mokslas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557