top


Konspektai.com > Medicina > Imunintetas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Imunintetas. Referatas

(Medicina. Referatas, 13 puslapių, 74kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Imuniteto rūšys. Įgimtas imunitetas. Apsauginiai barjerai. Igytas imunitetas. T limfocitai. B limfocitai. Antikūnai. Antigenai. Imunodeficitai. Kaip sustiprinti imunitetą. Kas silpnina imunitetą. Imuniteto nepakankamumo diagnostika. Išvados. Literatūra. Tikslas *supažindinti kas yra imunitetas. *kokios yra jo rūšys. *ir kas ji sukelia ir kaip jo išvengti. Imunitetas (lot. Immunis – laisvumas nuo ko nors) – tai žmogaus organizmo gebėjimas. Apsisaugoti nuo viso to, kas jam genetiškai nepriimtina: nuo mikroorganizmų, virusų, parazitų. Persodintų svetimų audinių, ląstelių, baltymų bei kitų genetiškai svetimų medžiagų – antigenų. Imuniteto veiklos pagrindas – atpažinti „sava" ir „svetima". Šią užduotį atlieka speciali imuninė. Sistema, kuri taip pat pašalina mirusias ir pakitusias organizmo ląsteles, saugo nuo vėžio.
Vardas: Liusyta
Darbo pavadinimas: Imunintetas
Kategorija: Medicina
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 13 [?]
Referato dalykas: Medicinos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 74 kB
Bylos pavadinimas: imunitetas.zip
imunitetas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: imunodeficitai, organizmu, imuniteto rusys referatas, imunitetas ir jo rusys, imuniteto rūšys, imuniteto rušys, imuniteto tipai, zmogaus imunitetas referatas, lasteles, imunitetas referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557