top


Konspektai.com > Filosofija > Žmogaus problema amžių kaitoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Žmogaus problema amžių kaitoje. Prezentacija

(Filosofija. Prezentacija, 15 skaidrių, 17kB)
Darbe esantys žodžiai: Žmogaus problema – viena iš svarbiausių temų filosofijoje. Žmogui negali būti nieko reikšmingesnio už jį patį, už jo paties gyvenimą, jo patirtį ar jo mintis. Žodžiai, daiktai, reiškiniai, fenomenai įgyja prasmę tik derinant juos su žmogaus poreikiais, norais ir galimybėmis. Antikos filosofijoje žmogus buvo laikomas kosmoso dalimi. Manyta, kad pažinus kosmosą, bus pažinta ir žmogaus esmė. Žmogus – organiška kosmoso dalis, sumažintas pasaulis arba mikrokosmosas. Filosofai įžiūrėjo žmogaus silpnumą. Lūžis filosofijoj arba humanistinės krypties atsiradimas siejamas su sofistais ir sokratu. Jie pradėjo nagrinėti žmogaus esmės problemą. Sokratas išsamiai nagrinėjo žmogaus elgesio motyvus ir principus. Jo mokyme ypač svarbus dialogas, nes jis verčia žmogų siekti žinių ir vertybių. Jis reikalavo tobulinti sielą, jo supratimu siela nėra nepriklausoma nuo kūno, tai galimybė atskirti gėrį ir blogį, arba siela tai individuali sąžinė.
Vardas: Laura
Darbo pavadinimas: Žmogaus problema amžių kaitoje
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 15
Mokslo dalykas: Filosofijos prezentacija
Parsisiųsta: 18 kartų.
Archyvo dydis: 17 kB
Bylos pavadinimas: zmogaus_problema_amziu_kaitoje.zip
zmogaus_problema_amziu_kaitoje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: antikos filosofai, zmogaus dualizmo problema amziu kaitoje, zmogus kaip filosofijos problema, antikos žmogus, zmogaus filosofijoje, zmogaus problema amziaus kaitoje, zmogaus problema filosofijoje, apie sokrata skaidres, žmogaus problema amziu kaitoje,s cf qfjai konspektai referatas zmogaus problema amziu kaitoje jppcttydd ftoz ctbaousg=afqjcneq sig nszwrdbzvcahu aoza, zmogaus problema amziu kaitoje filosofija, zmogaus problemos filosofijoje, žmogus buvo laikomas kosmoso, žmogus ir filosofija, būtis amžių kaitoje, būties problema amžių kaitoje, būties problemos amžių kaitoje, sazine, iamziu filosofijos problematika, sokratas apie zmogu, filosofijos skaidres, skaidres apie zmogu, poreikia, zmogaus problema amzius kaitoje, filosofija skaidres, žmogaus probliema amžių kaitoje, sokratas prezentacija, skaidrės apie filosofiją, žmogaus problemos amžiu kaitoje filosofija, žmogaus problema amžių kaitoje.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557