top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Kritinėse situacijose atsiskleidžia žmogaus prigimtis
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kritinėse situacijose atsiskleidžia žmogaus prigimtis. Rašinys

1
1
(Lietuvių kalba. Rašinys, 1 puslapis, 4kB)
Darbe esantys žodžiai: Daugelis žmonių mano žinantys, kokios jų teigiamos ir neigiamos savybės, kaip jie pasielgtų vienoje ar kitoje situacijoje. Tačiau žmonės nėra tokios lengvai perprantamos būtybės, kokios gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Dažniausiai tikroji prigimtis atsiskleidžia kritinėse situacijose, kada tenka susidurti su iškilusiais sunkumais. Kritinė situacija gali atskleisti žmogaus neigiamas savybes. Kai kuriuos asmenis apima baimė, neviltis, todėl jie pasiduoda ir nuleidžia rankas. Žmonės nesistengia kovoti su iškilusiomis kliūtimis ir bando nuo visko pasprukti, manydami, kad tai vienintelis jų išsigelbėjimas. Lietuvoje, vaikų globos namuose, gyvena šimtai paliktų mažylių, kurių mamos nesugebėjo ar neišdrįso savo atžalų auginti pačios. Moterys, palikdamos vaikus kitų žmonių globai, parodo neatsakingumą, neryžtingumą ir sąžinės neturėjimą. Puikiu pavyzdžiu taip pat galėtų būti vairuotojai, išsigandę atsakomybės ir palikę sužeistuosius avarinės situacijos vietoje. Tokie poelgiai gali kainuoti net kieno nors gyvybę. Dažniausiai žmogus elgsis taip, kad nepakenktų sau, tačiau jis visada turi galimybę pasirinkti, ar išlikti sąžiningu, ar tiesiog begėdiškai pasitraukti. Tikėtis, kad viskas susitvarkys savaime – beprasmiška, tačiau pakeisti žmogaus prigimties nei vienas negalėtume.
Vardas: Jovilė
Darbo pavadinimas: Kritinėse situacijose atsiskleidžia žmogaus prigimtis
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 1 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 34 kartus.
Archyvo dydis: 4 kB
Bylos pavadinimas: kritinese_situacijose_atsiskleidzia_zmogaus_prigimtis.zip
kritinese_situacijose_atsiskleidzia_zmogaus_prigimtis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konspektai referatas kritinese situacijose atsiskleidzia zmogaus prigimtis, žmogaus prigimtis, kas lemia zmogaus pasirinkima kritinese situacijose, rasinys zmogaus prigimtis, zmogaus prigimtis rasinys, zmogus kritineje situacijoje, kritinese situacijose atsiskleidzia tikroji zmogaus prigimtis, ar tik kritinese situacijose atsiveria zmogaus prigimtis, zmogus kritinese situacijose, zmogaus pasirinkimas kritinese situacijose, kritinese situacijose atsiskleidzia tikrasis zmogus, kritinėse situacijose atsiskleidzia zmogaus prigimtis, žmogaus pasirinkimas kritinėse situacijose, pasirinkimas kritinese situacijose, kritine situacija rasinys, kritinė situacija, vairuotojai, zmogaus atskleidimas kritinese situacijose, uzmogue atsiskleidzia kritinese situacijose rasinys, kaip kritineje situacijojo atsiskleidzia zmogus, kaip kritinese situacijose atsiskleidzia zmogaus prigimtis, kaip zmogus atsiskleidzia kritinese situacijose sventadienio sonetai, kaip zmogus atsiskleidzia kritinese situacijose, kritine situacija zmogui.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557