top


Konspektai.com > Medicina > Pacientų slauga su prijungtais DPV aparatais
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Pacientų slauga su prijungtais DPV aparatais. Prezentacija

(Medicina. Prezentacija, 16 skaidrių, 16kB)
Darbe esantys žodžiai: Gydymo dpv tikslas. Išsaugoti gyvybę kritinės būklės metu. Pacientas, kuriam prijungtas dpv aparatas, visiškai priklauso nuo to, kaip jį gydantys bei slaugantys asmenys išmano aparato funkciją ir gydymo poveikį fiziologiniams organizmo procesams. Paciento ir artimųjų situacijos suvokimas. Pacientui reikia paaiškinti tik apie stomos suformavimo būtinumą. Mokyti pacientą apie stomos ir parastominės odos priežiūrą. Mitybą, fizinio aktyvumo pokyčius, kasdieninų ypročių pokyčius. Pacientams, kuriems atliekama dpv, slaugos dalis yra aukšto lygio bendroji slauga. Jungčių tarp intubacinio/tracheostominio vamzdelio ir dpv aparato sandarumo nuolatinis tikrinimas ir sandarumo užtikrinimas po sekreto šalinimo bei vartymo/transportavimo metu. Dpv aparato filtrų keitimas esant reikalui, bet ne mažiau kaip 2 kartus per parą. Susikaupusio sekreto kiekio ir turinio stebėjimas bei vertinimas. Kvėpavimo takų higiena, naudojant uždarą išsiurbimo sistemą.
Vardas: juste
Darbo pavadinimas: Pacientų slauga su prijungtais DPV aparatais
Kategorija: Medicina
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 16
Mokslo dalykas: Medicinos prezentacija
Parsisiųsta: 33 kartus.
Archyvo dydis: 16 kB
Bylos pavadinimas: dpv_aparatais.zip
dpv_aparatais.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

4
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kvėpavimo takų slauga, dpv paciento prieziura, odos prieziura, dpv gydymas, kaip slaugyti kritines bukles pacienta, kvepavimo vamzdelio prieziura, intubacinio vamzdelio isemimas, aparato dpv pajungimas, pacientu slauga kuriems taikoma dpv, dpv medicina, slauga dpv, slauga esant dpv, dpv aparato filtras, dpv aparato pajungimas priežiūra dpv metu, pacientu su dpv slauga, kvepavimo, intubacinio vamzdelio priežiūra, intubacinio vamzdelio prieziura, slauga su dpv, slaugos ypatumai su dpv, pacientų slauga, gydymo dpv tikslas yra išsaugoti gyvybę kritinės būklės metu pacientas kuriam prijungtas dpv aparatas visiškai priklauso nuo to kaip jį gydantys bei slaugantys asmenys išmano aparato funkciją ir gydymo poveikį fiziologiniams organizmo procesams, tracheostominio vamzdelio priežiūra, tracheostominio vamzdelio keitimas, trachiostominio vamzdelio dalys, pacientu su stoma mokymas, stomos slauga, trchiostomonis vamzdelis.

Paieška


bottom