top


Konspektai.com > Teisė > Teisinės valstybės kilmės šaltiniai.
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Teisinės valstybės kilmės šaltiniai.. Referatas

(Teisė. Referatas, 14 puslapių, 40kB)
Darbe esantys žodžiai: Valstybės susidarymo tyrinėjimas turi pažintinę ir politinę praktinę reikšmę. Jis padeda pažinti specifinę valstybės prigimtį, jos bruožus ir ypatumus, nustatyti atsiradimo ir raidos priežastis bei sąlygas, taip pat geriau suvokti būdingas valstybei funkcijas, jos reikšmę visuomenės gyvenimui ir politinei sistemai. Teisė ir valstybė, istoriškai, yra labai glaudžiai susiję reiškiniai, nes negali būti valstybės be teisės, kaip teisės be valstybės. Valstybės reikšmė yra svarbi ir aktuali ne tik teises moksle, bet ir žmonių gyvenime. Kiekvienas iš mūsų valstybę suvokiame savaip. „Vieniems valstybė – idėja, kitiems – visuomenės gyvenimo realybė, tretiems – abstrakcija, ketvirtiems – visą visuomenę jungianti organizacija, penkti valstybėje mato valdžią, kuriai paklūsta tauta, o dar kitiems valstybė yra tam tikras tautos gyvenimo būdas.“ – pažymi E. Jarašiūnas.
Vardas: Mantas
Darbo pavadinimas: Teisinės valstybės kilmės šaltiniai.
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 14 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 40 kB
Bylos pavadinimas: referatas._teisines_valstybes_kilmes_saltiniai..zip
referatas._teisines_valstybes_kilmes_saltiniai..zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: teisinė valstybė referatas nemokamai, teisinės valstybės, tp search, valstybė politinė valdžia, teisines valstybes kilme, kilme ir valstybe, valstybės kilmė, valstybes reiksme, valstybes kilme, teisines valstybes.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557