top


Konspektai.com > Psichologija > psichologija egzui
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

psichologija egzui. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
(Psichologija. Konspektas, 20 puslapių, 78kB)
Darbe esantys žodžiai: Bendroji psichologija. Psichikos samprata. Ontogenetinė psichikos raida. Pažinimo psichologija. Dėmesys, jo funkcijos. Suvokimas. Atmintis. Mąstymas. Vaizduotė. Emocijų išraiška. Motyvacijos samprata, motyvų rūšys. Motyvų rūšys. Asmenybės psichologija. Asmenybės struktūra. Socialiniai vaidmenys bendravime. Statusų hierarchija grupėje. Psichologinis klimatas grupėje. Tarpasmeninių konfliktų tipai. Konflikto dinamika. Konflikto struktūra. Bendravimas ir sąveika. Klausymo funkcijos. Klausymo barjerai. Psichologijos objektas ir dalykas. Psichologijos šakos, kryptys, uždaviniai ir reikšmė. Psichologijos vieta mokslų sistemoje. Psichologija ir edukologija. Psichologiniai tyrimo metodai. Psichologinio tyrimo etika. Psichologijos kryptys: biheiviorizmas, psichoanalizė, geštaltpsichologija, humanistinė, kognityvinė psichologija. Psichologija- mokslas apie elgesį ir psichinius procesus. psichika- tai ypatingu būdu organizuotas materijos gebėjimas atspindėti aplinką ir reguliuoti organizmo sąveiką su ta aplinka. Psichologijos objektas – žmogus, psichika: SĄMONĖ ir PASĄMONĖ. Sąmonė – tai toji psichinių reiškinių dalis, kuri leidžia mums ne tik pažinti pasaulį ir save, bet ir žinoti apie šį pažinimą, prognozuoti būsimus tikrovės reiškinius.Sąmonė yra tai, apie ką žmogus gali duoti žodinę ataskaitą. Savo asmenybės, jos santykių su aplinka pažinimas, vadinamas savimone.
Vardas: Simona
Darbo pavadinimas: psichologija egzui
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 20 [?]
Konspekto dalykas: Psichologijos konspektas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 78 kB
Bylos pavadinimas: psichologijos_egzaminui.zip
psichologijos_egzaminui.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: pažinimo psichologija, Psichologija, asmenybė aplinka, psichologijos ataskaita, konflikto samprata rusys, Asmenybės samprata Psichologinis asmenybės pažini, klimatas grupeje, psichologijos apie save, motyvacijos metodai, gestaltpsichologija, psichologijos egzui, psichika, psichologijos kryptys biheiviorizmas psichoanalizė geštaltpsichologija humanistinė kognityvinė psichologija, motyvacijos rusys, motyvu rusys, atmintis, geštaltpsichologija, asmenybės suvokimas, psichologijos samprata,s cc qfjab konspektai referatas psichologija egzui yxlzt vkcump gsd fmbdwusg=afqjcngjmiqdak tk mcr zxchn tfqsig =dmkg co ewxp pw fcyhha, asmenybes psichologija, psichologijapsichikos samone, psichikos raida, psichologijos mokslas, „socialiniai vaidmenys bendravime“, tp search, psichologijos objektas ir dalykas, asmenybės motyvacijos samprata motyvų hierarchija, humanistine samprata.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557