top


Konspektai.com > Sociologija > Požiūris į rūkimą
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Požiūris į rūkimą. Kursinis

(Sociologija. Kursinis, 18 puslapių, 43kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Sąvokų paaiškinimas. Literatūros analizė. Rūkymo istorija. Tabakas – narkotinė medžiaga. Tabako kenksmingos medžiagos. Rūkymo žala sveikatai. Pasyvus rūkymas. Kodėl pradedama rūkyti. Troškimas greičiau užaugti. Cigaretė – „tuščiagalviams ? Gyvenimo pailginimas. Tabako kompanijos taikinys – vaikai. Kodėl verta mesti rūkyti. Kokie pokyčiai metus rūkyti. Požiūris į rūkymą. Apklausos rezultatai ir jų aptarimas. Išvados. Informacinių šaltinių sąrašas. Priedai. Rūkymas – vienas iš labiausiai žalojančių veiksnių. Tabako rūkymas priskiriama prie ypač paplitusių narkomanijos formų. Visame pasaulyje reguliariai rūko apie trečdalis suaugusių žmonių. Rūkymas yra vienas iš veiksnių, sąlygojančių sveikatos netolygumų vystymąsi pasaulyje. Lietuvoje 2000 metais 20 – 64 m. amžiaus grupėje reguliariai rūkė 51 proc. vyrų ir 16 proc. moterų. Rūkymas nulemia 34 proc. visų mirčių nuo širdies ir kraujagyslių ligų, 82 proc. nuo kvėpavimo sistemos ligų ir 94 proc. mirčių nuo plaučių vėžio. Šiuo metu pasaulyje rūkymo sukeltų mirčių skaičius siekia apie 4,9 mln. per metus, Lietuvoje – apie 7000 mirčių kasmet, iš jų daugiau nei trys ketvirtadaliai – darbingo amžiaus vyrų. Manoma iki 2030m. rūkymo sukeltų mirčių skaičius gali išaugti iki 10 mln. per metus. Tyrimo tikslas: Ištirti ar įmanomas gyvenimas be cigarečių. Tyrimo uždaviniai: Sužinoti kokios priežastys verčia pradėti rūkyti. Sužinoti žmonių nuomonę apie rūkančiuosius.
Vardas: Audrius
Darbo pavadinimas: Požiūris į rūkimą
Kategorija: Sociologija
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 18 [?]
Kursinio dalykas: Sociologijos kursinis
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 43 kB
Bylos pavadinimas: soc._kursnis.zip
soc._kursnis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kursinis darbas apie cigaretes, kursinis darbas rukymas, sociologijos kursinis darbas požiūris į rūkymą, kursinis darbas požiuris i rukyma, rūkymas yra vienas iš veiksnių sąlygojančių sveikatos netolygumų vystymąsi pasaulyje lietuvoje metais – amžiaus grupėje reguliariai rūkė proc vyrų ir proc moterų rūkymas nulemia proc visų mirčių nuo širdies ir kraujagyslių ligų proc nuo kvėpavimo sistemos ligų ir proc mirčių nuo plaučių vėžio šiuo metu pasaulyje rūkymo sukeltų mirčių skaičius siekia apie mln per metus lietuvoje – apie mirčių kasmet iš jų daugiau nei trys ketvirtadaliai – darbingo amžiaus vyrų manoma iki rūkymo sukeltų mirčių skaičius gali išaugti iki mln per metus, tabakas, rukymas kursinis, rukymo zala, rūkymas yra vienas iš veiksnių sąlygojančių sveikatos netolygumų vystymąsi pasaulyje, pavadinimai apie rukima, poziuris i rukyma lietuva, pokyciai metus rukymas, reklama apie rukima, poziuris i rukyma kursinis darbas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557