top


Konspektai.com > Medicina > Pirmoji pagalba pajutus krūtinės ir pilvo skausmą
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Pirmoji pagalba pajutus krūtinės ir pilvo skausmą. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
(Medicina. Referatas, 9 puslapiai, 21kB)
Darbe esantys žodžiai: Krūtinės skausmas. Sveikatos sutrikimai sukeliantys krūtinės skausmą. Angina. Širdies priepuolis. Rėmuo. Nerimas ar panikos sutrikimas. Krūtinės skausmas dėl plaučių ligų. Plaučiai problemų, kurios sukelia krūtinės skausmas. Pilvo skausmai. Naudota literatūra. Skausmas krūtinės ląstoje – tai simptomas, o ne diagnozė. Skausmas gali būti juntamas esant tiek mažoms, tiek didelėms medicininėms problemoms. Krūtinės skausmas yra dažnas simptomas, kuris gali būti sukeltas dėl daugelio įvairių sveikatos sutrikimų. Kai kurios sąlygos yra šiek tiek nepatogu, o kiti yra sunkios ir net pavojingos gyvybei. Paprastai krūtinės skausmas, sukeltas dėl širdies priežasčių kelia grėsmę gyvybei ir reikalauja skubios medicininės pagalbos. Pajutus skausmą krūtinės ląstoje, labai svarbu kuo greičiau nustatyti jo priežastis.
Vardas: Edita
Darbo pavadinimas: Pirmoji pagalba pajutus krūtinės ir pilvo skausmą
Kategorija: Medicina
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Medicinos referatas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 21 kB
Bylos pavadinimas: bendra_priezastys_krutines_skausmas.zip
bendra_priezastys_krutines_skausmas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: krutines angina, sirdies skausmai, pirmoji pagalba referatai nemokamai, sutrikimai, krutines irpilvo skausmai, pilvo skausmas referatas, pirmoji pagalba referatas, skausmas nuo krutines iki pilvo, krutines skausmo pirmoji pagalba, pirmoji pagalba esant pilvo krutines skausmas, tp search, pilvo skausmai referatas, skausmas krūtinėje, krutines ir pilvo skausmai, edita referatai, pilvo skausmas pirma pagalba, krutines skausmas pirmoji pagalba, pirma pagalba prie pilvo skausmu, pirmoji pagalba esnt pilvo skausmui, pirma pagalba pilvi skausmas, pilvos skausmas pirma pagalba, pirmoji pagalba pilvo skausmas, pilvo ir krutines skausmai, krūtinės skausmas ir pilvo, pilvo skausmas pirmoji pagalba, su kuo susijęs krūtinės skausmas, pilvo skausmai krutines skausmai, referatai pirmoji pagalba, pilvo skausma prie krutinės, krutu ir pilvo skausmas, pilvo ir krutines skausmas, skausmo referatai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557