top


Konspektai.com > Vadyba > Turizmo paslaugų teikimo sutaris
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Turizmo paslaugų teikimo sutaris. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
(Vadyba. Kursinis, 22 puslapiai, 49kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Turizmo paslaugų teikimo sutartis ir samprata.turistų teisės ir pareigos.sutarties nesąžiningos sąlygos.turisto teisė į informaciją ir kelionių organizatoriaus įsipareigojimai.teisė atsisakyti keisti sutarties sąlygas.teisė atsisakyti sutarties.teisė perleisti kelionę kitam asmeniui. Verslo klientų paslaugų poreikiai ir jų specifika.verslo klientų poreikius tenkinantis oro uostai. Bendradarbiavimo sutartis su verslo klientais.kelionių agentūros teisės ir pareigos.kliento teisės ir pareigos.bendradarbiavimo sutarties papildomos sąlygos.užsienio bendradarbiavimo sutartis su verslo klientais. Išvados. Literatūra. Turizmas, kaip verslo šaka, pradėjo sparčiai vystytis XX amžiuje, kai žmonės atsigavę nuo Antrojo pasaulinio karo pradėjo domėtis kelionėmis į užsienio šalis. Pati sąvoka turizmas reiškia – tikslinga žmonių veikla, susijusi su kelione ir laikinu buvimu už nuolatinės gyvenamosios vietos ribų ne ilgiau nei vienerius metus, jei tai nėra mokymas ar mokamas darbas. Kelionės gali būti įvairios: pažintinės-poilsinės, verslo, konferencijų kelionės, atostogos kurorte ar gydimas sanatorijose ir t.t.
Vardas: Loreta
Darbo pavadinimas: Turizmo paslaugų teikimo sutaris
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 22 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 49 kB
Bylos pavadinimas: turizmo_paslaugu_teikimo_sutartis.zip
turizmo_paslaugu_teikimo_sutartis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: antrojo pasaulinio karo, kliento poreikiai, tp search,s cc qfjab konspektai referatas turizmo paslaugu teikimo sutaris i vt vljosi qwchtmnagusg=afqjcnh lw wokbyacvmndekuiyx tgsig =vcqyiynu qn zy ia, turimo paslaugu teikimo sutartis, turizmo paslaugu diplominis, turizmo paslaugų sutartis, referatas turizmo paslaugu samprata, turizmo bendradarbiavimo sutartis, kelionių organizatorių bendradarbiavimas diplominis darbas, diplominis darbas paslaugos teikimas kurorte, turizmo kursiniai darbai, turizmo paslaugu bendradarbiavimo sutartis, verslo teise, kelioniu agenturos referatas, turizmas kurorte kursiniai, turizmo bendradarbiavimo sutarčių tipai, kelioniu paslaugu samprata, kursinis darbas darbai iš turizmo, turizmo kursiniai, paslaugu teikimas kurorte diplominis darbas, paslaugos teikiamos kurorte, kursiniai darbai apie kurorto verslą, turizmo bylos, turizmo paslaugu teikimo sutartis darbas, tp, turizmo sutarties sudarymas su klientu, turizmo paslaugu sutartis su klientais, turizmo paslaugu teikimas teises darbas, kurorto paslaugu teikimas, vadyba paslaugų teikimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557