top


Konspektai.com > Religija > Trumpai apie budizma
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Trumpai apie budizma. Prezentacija

(Religija. Prezentacija, 10 skaidrių, 289kB)
Darbe esantys žodžiai: Tikėjimo tikslas: patirti nirvaną (nušvitimą). Tam, kad jį patirti reikia eiti tauriuoju aštuonlypiu keliu ir vadovautis keturiom tauriosiom tiesom. Dievo samprata budizme: paneigia aukščiausio dievo, viešpaties (vadinkit kaip norit) egzistavimą, bet garbina nušvitusiuosius. Budizmas turi dvi atšakas: hinajaną ir mahajaną. (apie kurias aš nekalbėsiu). Tai toks reiškinys, kai būtybė išsilaisvina iš samsaros (reinkarnacijos rato) ir nugali kančią (dukkha). Nušvitimą galima patirti tik nugalėjus „tris nesveikas šaknis (akušala): pyktį (dveša), troškimą (geismą) (trišna) ir neišmanymą (avidja). Buda šakjamunis. Sidharta gautama.
Vardas: Triusis
Darbo pavadinimas: Trumpai apie budizma
Kategorija: Religija
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 10
Mokslo dalykas: Religijos prezentacija
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 289 kB
Bylos pavadinimas: trumpai_apie_budizma.zip
trumpai_apie_budizma.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: apie budizma trumpai, budizmas skaidres, religijos skaidres,s cfgqfjad konspektai referatas trumpai apie budizma lho t_w geqtnhahdcqusg=afqjcnfbed_xqn icagaqzb_gdg cqsrqsig = qwor tb_u wudgntecnw,s cgcqfjae konspektai referatas trumpai apie budizma nzgzt_ww ozibiq jusg=afqjcnfbed_xqn icagaqzb_gdg cqsrqsig =zcaum icqx oopdzw,s cfwqfjae konspektai referatas trumpai apie budizma vi xt uqni tswbpvnjccqusg=afqjcnfbed_xqn icagaqzb_gdg cqsrq, skaidres budizmas,s cguqfjad konspektai referatas trumpai apie budizma imt ce usgbgwsybbqusg=afqjcnfbed_xqn icagaqzb_gdg cqsrqsig = ewkscms rwtcmhykdma, skaidres apie budizma.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557