top


Konspektai.com > Transportas > Lengvųjų automobilių trauklių antgalių ir šarnyrų remonto postas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Lengvųjų automobilių trauklių antgalių ir šarnyrų remonto postas. Kursinis

(Transportas. Kursinis, 28 puslapiai, 2177kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Teorinė dalis. Technologinė dalis. Metinė gamybinė programa. Darbininkų skaičiuotė. Technologiniai įrengimai. Gamybinių patalpų plotai. Projektuojamajame objekte atliekami darbai. Atliekamų darbų technologinis procesas. Organizacinė dalis. Organizacinis ir technologinis valdymas. Skyriaus darbo rėžimas. Darbo, priešgaisrinė ir ekologinė sauga. Darbų sauga padangų montavimo skyriuje, bendroji dalis. Darbuotojo veiksmai prieš darbo pradžią, darbo metu, ir baigus darbą. Priešgaisrinė sauga. Gamtos sauga. Projekto rezultatai. Išvados. Literatūra. Automobilių transportas vystosi labai sparčiai. Esant labai didelei pervežimų apimčiai, automobilių parkas turi būti techniškai tvarkingas. Automobilių techninė priežiūrą bei remontas yra atliekamas autoserviso įmonėse. Įmonėms priklausantys automobiliai periodiškai tikrinami, reguliuojami ir remontuojami pagal sutartis. Tai padeda automobilį ilgiau išlaikyti darbingu, sumažina bereikalingas prastovas, o tai didina autotransporto efektyvų panaudojimą. Kiek kitokia situacija yra su individualaus naudojimo transporto priemonėmis. Nemažai vairuotojų Lietuvoje neturi techninio išsilavinimo, todėl neišmano apie automobilio eksploataciją, o tuo labiau apie remontą, taip pat vairuotojams trūksta ir atsakomybės už savo transporto priemonę. Todėl savo automobilį reikia patikėti kvalifikuotiems specialistams.
Vardas: Mindaugas
Darbo pavadinimas: Lengvųjų automobilių trauklių antgalių ir šarnyrų remonto postas
Kategorija: Transportas
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 28 [?]
Kursinio dalykas: Transporto kursinis
Parsisiųsta: 18 kartų.
Archyvo dydis: 2177 kB
Bylos pavadinimas: kursinis_sarnyru_ir_vairo_traukiu_antgaliu_restauravimas3.zip
kursinis_sarnyru_ir_vairo_traukiu_antgaliu_restauravimas3.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ratu remontas, automobilių technine prieziura, šarnyru, automobiliu prieziura, etine atsakomybe, autoserviso, automobiliu parkas, sarnyru remontas kursinis, lengvųjų automobilių trauklių antgalių ir šarnyrų remonto postas, traukliu remonto postas, projekto valdymas, autotransporto imone, vairuotojų, automobiliu remontas, automobiliu eksploatacija, projektu valdymas, priesgaisrine sauga, automobiliu technine prieziura, cemqfjaa konspektai referatas lengvuju automobiliu traukliu antgaliu ir sarnyru remonto postas eh ot si vhswavlnch afqjcnf lihw gufzfhepjitjqbmcklwsig =yulpp kmleu ijq dix dq.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557