top


Konspektai.com > Filosofija > Refleksija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Refleksija. Referatas

1
1
2
2
3
3
(Filosofija. Referatas, 2 puslapiai, 4kB)
Darbe esantys žodžiai: Ričardo Bacho „Džonas Livingstonas Žuvėdra“ – tai alegorinis pasakojimas apie Džoną Livingstoną Žuvėdrą, kuris buvo ne toks kaip visos žuvėdros. Šiai žuvėdrai buvo labai svarbu išmokti kuo geriau skraidyti. Džonas Livingstonas norėjo įrodyti, jog žuvėdros gali sugebėti daug daugiau, nei kovoti dėl maisto ar išgyvenimo, tačiau niekas jo nesiklausė. Iš pirmo žvilgsnio galima pagalvoti, jog šis pasakojimas apie žuvėdras, tačiau labiau įsiskaičius pastebi, jog tai ne paprastas pasakojimas apie žuvėdrą, norinčią išmokti kuo daugiau suprasti skraidymo meną, tai tarsi autoriaus noras įrodyti, jog kiekvienas turi ir gali siekti tobulybės, savo idealo, bet kurioje srityje.
Vardas: egle
Darbo pavadinimas: Refleksija
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 2 [?]
Referato dalykas: Filosofijos referatas
Parsisiųsta: 10 kartų.
Archyvo dydis: 4 kB
Bylos pavadinimas: filosofija_refleksija.zip
filosofija_refleksija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ričardas bachas rasinio apie zuvedra planas, džonatanas livingstonas žuvėdra rašinys planas, REFLEKSIJA, “džonatanas livingstonas žuvėdra ese, džonas livingstonas žuvedra,s cfcqfjah konspektai referatas refleksija lxt hd bj qtft midwusg=afqjcnekc kvmqwm kfhfle unrrpfatjwsig =r bza klggu pvvkvaox w, rašto darbai džonatanas livingstonas žuvėdra, refleksija ričardas bachas džonatanas livingstonas žuvėdra, ese dzonatanas livingstonas zuvedra, cfwqfjai konspektai referatas refleksija csdxt e jm qxnu afqjcnekc kvmqwm kfhfle unrrpfatjwsig =wh xogtqyry qrijrw, ričardas bachas rasinys, džonatanas livingstonas žuvėdra rasinys, livingstonas zuvedros analize, džonatanas livingstonas žuvėdra rašinys, džonas livingstonas žuvėdra, bachas rasinys, refleksijos darbu, ričardas bachas džonatanas livingstonas žuvėdra rasinio planas, refleksija rasto darbai, filosofijos refleksijos darbas, tp search, refleksijos referatas, rasto darbo refleksija.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557