top


Konspektai.com > Vadyba > Žinių vadyba
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Žinių vadyba. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
(Vadyba. Referatas, 19 puslapių, 28kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Organizacijos apibūdinimas. Žinių vadyba. Vidaus veiksnių įvertinimas. Žinių vadybos lygiai. ŽV strategija ir programa. ŽV metodai ir įrankiai. Išvados. Žinių vadyba – tai mokslas, kurio objektas yra organizacija siekianti didesnio verslo efektyvumo, skirianti didesni dėmesį žmogaus sprendimų priėmimo svarbai, pasirenkant procesą ir gaunant bendrą rezultą. Trumpiau tariant tai turimų žinių pasinaudojimas tikslingai ir pasidalijimas su organiozacijos nariais. Žinios įmonei suteikia didelę teigiamą persvarą prieš kitas įmones ir leidžia prisitaikyti prie esamų ir busimų išgyvenimu, leidžia konkuruoti besikeičiančioje aplinkoje ir skatina darbuotojų tobulėjimą, kūrybiškumą, inovatyvumą.
Vardas: natalija
Darbo pavadinimas: Žinių vadyba
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 19 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 18 kartų.
Archyvo dydis: 28 kB
Bylos pavadinimas: ziniu_vadyba.zip
ziniu_vadyba.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbuotoju svarba, efektyvumo vertinimas darbuotoju, efektyvumo vertinimas, organizacijos įvertinimas, organizacija vadybos objektas, kurybiškum, žiniu vadyba, zv strategija,s cgiqfjabobq konspektai referatas ziniu vadyba ulgtt znste gslhvcqdausg=afqjcnhmf krxggklsqj o qtpy oowvasig =bempw hcnszpo rdn pq,s cg qfjajoao konspektai referatas ziniu vadyba vort _eoybctaaiyilvusg=afqjcnhmf krxggklsqj o qtpy oowvasig =hsw ya qszjp ffjikyw,s cg qfjajoao konspektai referatas ziniu vadyba askpt_jhnkoh gsrjd bcqusg=afqjcnhmf krxggklsqj o qtpy oowva, organizacijos ivertinimas, žinių valdymas pasaulyje ir lietuvoje, cemqfjad konspektai referatas ziniu vadyba tagdt lipzsgal xsbausg=afqjcnhmf krxggklsqj o qtpy oowva, žinių vadyba referatas, žinių strategija, ziniu vadybos kursinis, ziniu vadybos kategorijos, ziniu vadyba lietuvoje, įmonės verslo strategija, ziniu vadyba referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557