top


Konspektai.com > Kita > Pilietinė visuomenė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Pilietinė visuomenė. Referatas

(Kita. Referatas, 11 puslapių, 26kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Kas yra pilietinė visuomenė. Kaip susiformavo pilietinė visuomenė. Įvairūs pilietinės visuomenės aiškinimai. Piliečio ir visuomenės sampratų aiškinimas. Išvados. Literatūros sąrašas. Šiandien svarstant įvairiausius valstybės, visuomenės pažangos, ūkio plėtros klausimus dažnai vartojama pilietinės visuomenės sąvoka. Tačiau vargu ar pavyktų rasti pilietinės sąvokos dabartinę vartoseną vienijančią reikšmę. Neretai pilietinės visuomenės sąvoka yra metafora, išreiškianti geresnę, solidaresnę visuomenę, kuriuos bene pagrindinis bruožas – tai aktyviai, ryžtingai ir kompetetingai visuomenės reikaluose dalyvaujantys eiliniai piliečiai. Pilietinė visuomenė yra kaip ramstis šiuolaikinei demokratijai: ji padeda jos sukūrimui ir yra garantas jos išsaugojimui ir stiprinimui. Pilietinė visuomenė yra kaip pagrindinis priešininkas prieš valstybės ketinimus įžengti į totalitarizmą ir apsaugo visuomenę nuo įvairių piktnaudžiavimų iš valstybės pusės.
Vardas: uoga
Darbo pavadinimas: Pilietinė visuomenė
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 26 kB
Bylos pavadinimas: pilietine_visuomene.zip
pilietine_visuomene.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: pilietine visuomene lietuvoje referatas, pilietinės visuomenės ir pilietiškumo konspektai, pilietinė pilietiškumo konspektai, pilietinė visuomenė konspektai, alita, demokratija ir pilietine visuomene referatas,s cc qfjab konspektai referatas pilietine visuomene on lt o ul gte cqusg=afqjcne ajxtsxn ytrvz upir cde qsig =qual umeybhzuzv pdwta, pilietine visuomene kursinis,s ce qfjaf konspektai referatas pilietine visuomene wqbzt b_imnatab qs afqjcne ajxtsxn ytrvz upir cde q, tp search, demokratine visuomene referatas, šiuolaikinė valstybe, pilietine visuomene referatas, pilietinio referatas, pilietiškumo referatas, demokratija, pilietine visuomene, pilietinė visuomenė lietuvoje referatas, pilietinės visuomenės.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557