top


Konspektai.com > Teisė > Pagrindinės žmogaus teisės, laisvės ir pareigos LR Konstitucijoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Pagrindinės žmogaus teisės, laisvės ir pareigos LR Konstitucijoje. Referatas

(Teisė. Referatas, 12 puslapių, 21kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Konstitucinės žmogaus teisės ir laisvės. Prigimtinės unersaliosios teisės ir laisvės. Specialiosios pilietinės (politinės) teisės. Specialiosios ūkinės ir kultūrinės (socialinės) teisės. Konstitucinės asmens pareigos. Išvados. Naudota literatūra. Darbo tikslai. Apžvelgti pagrindines žmogaus teises,laisves ir pareigas lr konstitucijoje. Darbo uždaviniai. Atskleisti. Konstitucines žmogaus teises ir laisves. Prigimtines unersaliąsias teises ir laisves. Specialiąsias pilietines (politines) teises. Specialiąsias ūkines ir kultūrines (socialines) teises. Konstitucines asmens pareigas. Konstitucijoje tiesiogiai nepasakoma, ką reiškia žodžiai „Žmogaus teisės ir laisvės” ir kodėl jos „yra prigimtinės“. Logiškai ir lingvistiškai aiškinant Konstituciją, darytina išvada, kad prigimtinės teisės ir laisvės – tai bent kurioje valstybėje ar niekieno žemėje gimstant įgyjamos pagrindinės teisės ir laisvės. Tai yra kiekvieno žmogaus buvimo, veikimo ar neveikimo ir neliečiamumo galimybės bei kartu visos žmonijos vertybės, kurios istoriškai yra ankstesnės, negu susikūrė valstybė, o teisiškai yra aukščiau suverenios valstybės valdžios.
Vardas: Valdas
Darbo pavadinimas: Pagrindinės žmogaus teisės, laisvės ir pareigos LR Konstitucijoje
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 18 kartų.
Archyvo dydis: 21 kB
Bylos pavadinimas: pagrindines_zmogaus_teises_laisves_ir_pareigos_konstitucijoje.zip
pagrindines_zmogaus_teises_laisves_ir_pareigos_konstitucijoje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: asmens socialines teise, žmogaus teises pareigos, konstitucines zmogaus pareigos, pagrindines pareigos ir laisves, žmogaus laisves pareigos, pagrindinės žmogaus teisės laisvės ir pareigos, pagrindines zmogaus pareigos, pagrindinės žmogaus pareigos, lr konstitucija laisvės teisės pareigos analizė, zmogaus teises konstitucijoje, konstitucines pareigos, pagrindinės žmogaus teisės laisvės pareigos, konstitucinės žmogaus pareigos, laisvę, žmogaus teises laisves pareigos, lr konstitucijos konspektai, konstitucines asmens pareigos, žmogaus teises, žmogaus teisės,s cfwqfjaf konspektai referatas pagrindines zmogaus teises laisves ir pareigos lr konstitucijoje aflvt o b sihqezyd ibwusg=afqjcnenarcibgdpl o bqroeooove bswsig = ojyrhgdyotzapsf gg, konstitucinės asmens pareigos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557