top


Konspektai.com > Biologija > Aplinkosauginiai taršos mokesčiai Lietuvoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Aplinkosauginiai taršos mokesčiai Lietuvoje. Referatas

(Biologija. Referatas, 13 puslapių, 33kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Mokesčių už taršą ir gamtinių išteklių naudojimą esmė ir pagrindinės funkcijos. Aplinkos teršimas ir mokesčių panaudojimo galimybės. Aplinkos komponentų tarša. Mokesčiai už aplinkos teršimą. Mokesčio už aplinkos teršimą praktinio taikymo ypatumai. Mokesčio už aplinkos taršą metodika. Išvados. Literatūros sąrašas. Taršos mokestis – tai mokestis, kurį teršėjai (paprastai ūkio subjektai) privalo mokėti už kiekvieną teršalo, išmetamo į aplinką (orą, paviršinį, požeminį vandenį, dirvą) vienetą (gramą, kilogramą ar toną). Mokesčio už aplinkos taršą tikslas – ekonominėmis priemonėmis skatinti teršėjus mažinti aplinko teršimą, vykdyti atliekų prevenciją ir tvarkymą, neviršyti nustatytų teršalų išmetimo į aplinką normatyvų, taip pat iš mokesčio kaupti lėšas aplinkosaugos priemonėms finansuoti. Mokesčio už aplinkos taršą objektas yra išmetami į aplinką neigiamai veikiantys žmonų ir aplinką fizikiniai, biologiniai ir cheminiai teršalai bei apmokestimani gaminiai. Mokesčio mokėtojai yra juridiniai ir fiziniai asmenys. Atmosferos teršalai – medžiaga arba medžiagų mišinys, kuris dėl žmonių veiklos patenka į aplinkos orą ir veikdamas atskirai ar su atmosferos komponentais, gali pakenkti žmonių sveikatai, aplinkai.
Vardas: Aplinkosauginiai tarsos mokesciai Lietuvoje
Darbo pavadinimas: Aplinkosauginiai taršos mokesčiai Lietuvoje
Kategorija: Biologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 13 [?]
Referato dalykas: Biologijos referatas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 33 kB
Bylos pavadinimas: aplinkosauginiai_tarsos_mokesciai_lietuvoje.zip
aplinkosauginiai_tarsos_mokesciai_lietuvoje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: aplinkos tarsos mokestis, mokešciai, finans esme, tarsos prevencija, finansu funkcijos, aplinkos taršos mokestis referatas, aplinkosaugos mokestis, mokestis aplinkos tersima, finansu esme, aplinkosaugos mokesčiai, taikymo galimybes, aplinkos tarsa, mokesčių, ekonomine aplinka, aplinkosauginiai mokesčiai lietuvoje, aplinkosauginiai mokesciai lietuvoje, aplinkos apsaugos mokesčiai, aplinkosaugos mokesciai kas tai, aplinkos apsaugos mokesciai lietuvoje, mokestis aplinkosauga lietuvoje,s cgoqfjaj konspektai referatas aplinkosauginiai tarsos mokesciai lietuvoje nrfht_ ngcmn gouy yzcausg=afqjcnhj oxptg flxu vxbia arvqkasig =bpvshkeykpmziaszuusnwq, moksliniai darbai aplinkosauginiai mokesciai, cfsqfjah konspektai referatas aplinkosauginiai tarsos mokesciai lietuvoje hfpgt h qoxtcxjbwusg=afqjcnhj oxptg flxu vxbia arvqkasig = ajg zvt_w ukofrw, lietuvos aplinkosauga referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557